Nylon Gland Struktur Dibagi G Thread
  • Nylon Gland Struktur Dibagi G ThreadNylon Gland Struktur Dibagi G Thread
  • Nylon Gland Struktur Dibagi G ThreadNylon Gland Struktur Dibagi G Thread
  • Nylon Gland Struktur Dibagi G ThreadNylon Gland Struktur Dibagi G Thread
  • Nylon Gland Struktur Dibagi G ThreadNylon Gland Struktur Dibagi G Thread
  • Nylon Gland Struktur Dibagi G ThreadNylon Gland Struktur Dibagi G Thread

Nylon Gland Struktur Dibagi G Thread

Sampeyan bisa yakin kanggo tuku JIXIANG CONNECTOR® Nylon gland Divided Structure G Thread saka pabrik kita lan kita bakal menehi layanan sawise-sale paling apik lan pangiriman pas wektune.
Struktur Nilon Dibagi G Thread digunakake ing saindenging jagad ing macem-macem cabang industri lan njamin sistem teknis bisa digunakake kanthi andal. JIXIANG CONNECTOR dilengkapi tim sales profesional lan tim manajemen bengkel, bisa nyedhiyakake jinis kelenjar kabel, welcome kanggo takon.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

Iki ana hubungane karo KONEKTOR JIXIANG


Nylon Gland Struktur Dibagi G Thread

 

1. Pambuka saka

 

JIXIANG CONNECTORâS

 

2. Parameter (Spesifikasi) of Nylon Gland Struktur Dibagi G Thread


Dibagi Struktur Kabel Nilon Gland--Gthread

Kode Produk

Utas

Range kabel

Utas O.D. C1 (mm)

Panjang benangC2(mm)

Ukuran Spanner

JX-NLG1/4A-DS

G1/4ââ

3-5.3

13.157

8.5

19/19

JX-NLG1/4B-DS

5-7.8

13.157

8.5

19/19

JX-NLG3/8A-DS

G3/8ââ

4-7

16.662

10

22/22

JX-NLG3/8B-DS

6-10

16.662

10

22/22

JX-NLG1/2A-DS

G1/2ââ

5-8.8

20.955

10

27/24

JX-NLG1/2B-DS

7-12.5

20.955

10

24/24

JX-NLG3/4A-DS

G3/4ââ

7-13

26.441

12

36/33

JX-NLG3/4B-DS

12.5-18

26.441

12

36/33

JX-NLG1A-DS

G1ââ

15-22

33.249

15

46/41

JX-NLG1B-DS

17-25

33.249

15

46/41

JX-NLG11/4A-DS

G11/4ââ

17-25.5

41.91

15

57/52

JX-NLG11/4B-DS

24-32

41.91

15

57/52

JX-NLG11/2A-DS

G11/2ââ

25-33

48

22

60/62

JX-NLG11/2B-DS

31-41

48

22

60/62

JX-NLG2A-DS

G2ââ

39-46

60

26

72/65

JX-NLG2B-DS

44-51

60

26

72/65


Pilihan liyane: Kustomisasi saka Nylon gland Divided Structure G Thread

Gambar Struktur Nilon Dibagi G Thread

 

3. Fitur lan Aplikasi of Nylon Gland Struktur Dibagi G Thread

 

Kelenjar Nilon Kita Dibagi Struktur G Thread

 

Rating anti banyu IP68

Panggunaan njero ruangan utawa ruangan

Wektu Majelis Minimal

Good Strain Relief

Tahan kanggo banyu asin, bensin, alkohol, lenga, pelumas, eter keyton paskah, bensin, pelarut umum, asam lemah

 

4. Rincian of Nylon Gland Struktur Dibagi G Thread


Spesifikasi Thread: G

Bahan: Kelenjar Nilon Dibagi Struktur G Benang

Karet yaiku EPDM.

Suhu kerja: -40â kanggo 100â ing negara statis, utawa tahan panas instan nganti 120â; -20â nganti 80â ing negara dinamis, utawa tahan panas cepet nganti 100â.

Tingkat perlindungan: IP 68-10 bar, anti banyu, ngunci mandiri.

Werna: Ireng, Putih, werna liyane kasedhiya yen dikarepake

 

5. Kualifikasi of Nylon Gland Struktur Dibagi G Thread

 

Sertifikat saka JIXIANG CONNECTOR

 

6. Ngirim, Ngirim lan Nglayani


Pangiriman saka

 

Hot Tags: Struktur Dibagi Gland Nilon G Thread, Produsen, Pemasok, Pabrik, Harga, CE, IP68, China

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.