Kenapa Pilih Kita?

Apa milih kita?
JIXIANG CONNECTOR FOKUS ing 4 STANDAR UTAMA.

Kualitas
Reputasi Produk JIXIANG kanggo kualitas luwih saka limang taun operasi, nanging kita terus-terusan ngupayakake asil sing luwih gedhe kanggo para pelanggan saben dina.


Liwat departemen kualitas darmabakti lan ing panuntun dhumateng saka enem-sigma ramping ‘master black-belt’ kita ngirimaken strategi kualitas 2 taun; planning ahead kanggo kabutuhan mangsa kita pelanggan lan mesthekake yen kita terus kanggo njaga tingkat dhuwur saka kualitas ing kabeh wilayah bisnis.


Ing 2010, kita entuk ISO 9001 lan iki wis divalidasi saben 3 taun wiwit iku, kalebu validasi saiki kanggo ISO 9001: 2016 ing Feb, 2017. Bubar, kita sijine liyane emphasis ing pangayoman lingkungan. Sertifikat Rohs disetujoni.


Entuk sertifikasi sing diakoni sacara global ora mung nyedhiyakake JIXIANG kanthi struktur sing ketat kanggo kualitas ing operasi kita; menehi jaminan independen marang pelanggan lan pemasok yen JIXIANG minangka organisasi sing berkualitas tinggi.


· Menjaga sistem manajemen bisnis kita sesuai dengan persyaratan ISO 9001 2016.
· Gunakake bahan kuningan lan nilon kanthi tepat kanggo nyuda polusi.
· Nindakake review pangukuran proses saben wulan kayata analisis finansial lan analisis pemasaran.
· Nganalisa lan nelusuri umpan balik lan kepuasan pelanggan kanthi rutin



Kustomisasi
JIXIANG minangka pabrikan, kita darmabakti kanggo nggawe pelanggan puas karo kelenjar kabel. Sesuai karo gambar sing ditawakake pelanggan, tambahake sawetara saran sing nggawe produk luwih cocog kanggo aplikasi kasebut. Kanggo entuk kapercayan lan ati saka pelanggan, revisi gambar lan nggawe conto dibutuhake kanggo loro-lorone. Sawise mriksa kaping pirang-pirang lan konfirmasi saka pelanggan, kita bakal miwiti produksi massal. Asring, upload informasi produksi menyang pelanggan lan terus tindakake.


· Miturut panjaluk pelanggan, nggawe gambar kanthi akurat.

· Priksa conto karo pelanggan nganti loro-lorone setuju.
· Nindakake tindak lanjut karo pelanggan sawise nampa produk.
· Nganalisa tanggapan lan ningkatake awake dhewe.



lingkungan
Amarga wong ngerti pentinge lingkungan, kita kudu nglindhungi lingkungan sing kita manggon lan nyambut gawe, lan kita setya nyuda dampak operasi ing tingkat lokal.


Tujuan lan target lingkungan taunan kita dikembangake minangka bagean saka proses perbaikan terus-terusan, lan dipantau saben wulan. Iki kalebu efisiensi energi, minimalake sampah, efisiensi sumber daya lan daur ulang, uga risiko lingkungan sing ana gandhengane karo karya kita. Saben bagean saka operasi kita ditantang kanggo nggayuh target kasebut.


· Ngleksanakake tong sampah daur ulang ing sekitar area utama ing bisnis

· Layanan shredding kertas biasa kanggo mbuwang sampah kertas kanthi cara sing apik
· Nyilikake sampah energi liwat lampu LED sing luwih apik ing kantor
· Ngurangi limbah banyu liwat implementasine sistem filtrasi banyu anyar



Pangiriman
JIXIANG njanjeni para pelanggan pengiriman cepet. Kita bakal nyepetake produksi nanging tetep njaga kualitas, kanggo nyukupi kabutuhan mendesak para pelanggan.


Biasane, kanggo pesenan cilik, 3 dina kerja utawa kurang bisa ngirim barang. Yen jumlahe gedhe, bakal mbutuhake udakara 15-20 dina kanggo ngasilake. Ekspres, kiriman utawa saluran napas, terserah pelanggan.


· Ngirim barang sanalika bisa kanthi kualitas dhuwur.
· Macem-macem cara transportasi kasedhiya.