Kabar Perusahaan

  • Mung rong sasi nganti pungkasan taun 2022, lan kurang saka telung sasi nganti Taun Anyar Cina. Jixiang Connector mlebu periode paling sibuk kaya musim puncak kaya ing taun-taun sadurunge.

    2022-11-11

  • Tanggal 1 Oktober iku Dina Nasional China. Bakal ana prei umum wiwit tanggal 1 Oktober nganti 7 Oktober saben taun, sampeyan bisa mbayangno manawa kabeh pabrik lan kantor ditutup lan wong-wong padha lelungan sajrone minggu liburan langka iki, papan wisata uga rame. .Ana rong tips kanggo ngrancang kanthi proaktif kanggo Dina Nasional China kanggo nyuda gangguan ing rantai pasokan sampeyan.

    2022-09-30

  • Ing taun 2022, Festival Mid-Autumn tiba tanggal 10 September (Sabtu) lan Dina Guru uga ana ing dina iki. Iku tegese luwih saka reuni kulawarga pusaté lan rasa seneng nanging uga dina kanggo thank teachers.Jixiang Konektor wis disiapake roti rembulan lan woh-wohan minangka peparingé kanggo kabeh karyawan karo gedhe care. Lan bakal ana preian wiwit tanggal 10 nganti 11 September kanggo kabeh karyawan kanggo nglampahi kulawargane lan ngrayakake Festival Mid-Autumn.

    2022-09-09

  • The IP68 Waterproof Cable Connector ngidini kanggo extension gampang saka kabel, nawakake akeh keuntungan sing conventional metal circular konektor do not.Jixiang Connector is a professional manufacturer from China, whitch supply high quality IP68 Waterproof Cable Connector is made from awet plastic and copper alloy lan bakal tahan kabeh unsur njaba.

    2022-06-25

  • Sesuk ana Festival Perahu Naga sing minangka preian tradisional Tionghoa. Apa sampeyan kepengin weruh minangka pabrikan kelenjar kabel, kepiye carane kita cerebrate? Bakal ana preian 3 dina wiwit 3 Juni nganti 5 Juni 2022 kanggo Festival Perahu Naga Cina kaya umume produsen kelenjar kabel ing China. Kajaba iku, Jixiang Connector uga wis nyiapake berkah lan hadiah kanggo kabeh staf, muga-muga tentrem lan kesehatan ing Festival Perahu Naga!

    2022-06-02

  • 2022 Sugeng Dina Wanita! Matur nuwun kanggo kontribusi wanita.

    2022-03-10

 1