• Ambegan Vent Plug
  • Screw Cap
  • Kelenjar Kabel Waterproof
  • Kelenjar Kabel Kuningan

Industri Lightening

Industri Minyak

Tiang kawat

Tenaga Surya, Angin, Ombak

Babagan awake dhewe

Yueqing Jixiang Konektor Co., Ltd didegaké ing 2011, iku Produsèn profesional saka kelenjar kabel lan aksesoris kabel liyane, kang dumunung ing BoTong HuiGu, Yueqing Economic Development Zone, Provinsi Zhejiang. Produk utama kita kalebu kelenjar kabel logam, kelenjar kabel nilon, kelenjar kabel tahan bledosan, colokan ventilasi anti banyu, konektor selang logam, aksesoris kabel, kelenjar kabel tanpa waja utawa tanpa waja, lsp.

Waca liyane