Kelenjar Kabel Lapis Baja Stainless
  • Kelenjar Kabel Lapis Baja StainlessKelenjar Kabel Lapis Baja Stainless
  • Kelenjar Kabel Lapis Baja StainlessKelenjar Kabel Lapis Baja Stainless
  • Kelenjar Kabel Lapis Baja StainlessKelenjar Kabel Lapis Baja Stainless
  • Kelenjar Kabel Lapis Baja StainlessKelenjar Kabel Lapis Baja Stainless
  • Kelenjar Kabel Lapis Baja StainlessKelenjar Kabel Lapis Baja Stainless
  • Kelenjar Kabel Lapis Baja StainlessKelenjar Kabel Lapis Baja Stainless

Kelenjar Kabel Lapis Baja Stainless

JIXIANG CONNECTOR® Kelenjar kabel lapis baja tahan karat dirancang kanggo digunakake karo kabel lapis baja (SWA) kabel, uga dikenal minangka kabel lapis baja, kanthi instalasi cepet, safety, linuwih lan karakteristik perlindungan sing apik, ngisolasi tabung gasket sing cocog kanggo clamping. lan mbenakake kabel baja rajutan kabel lapis baja. Bisa digunakake ing Divisi Berbahaya 1

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

Yueqing Jixiang Connector Co., Ltd. yaiku produsen Gland Kabel Lapis Baja Stainless Steel lan pemasok ing China sing bisa borong Gland Kabel Lapis Baja Stainless. Kita bisa nyedhiyakake layanan profesional lan rega sing luwih apik kanggo sampeyan. Yen sampeyan kasengsem ing produk Stainless Steel Armored Cable Gland, hubungi kita. We tindakake kualitas liyane njamin sing rega kalbu, darmabakti layanan.

Kualitas Tinggi Stainless Steel Gland Kabel Armored ATEX


1. Stainless Steel Armored Cable Gland Pambuka


KONEKTOR JIXIANG

Kelenjar kabel lapis baja stainless umum digawe saka jinis baja tahan karat 314 utawa jinis baja tahan karat 316. Kelenjar kabel baja tahan karat SS304 lan SS316 duwe resistensi sing kuat kanggo panas, abrasi, lan karat. Ora mung dikenal amarga tahan korosi, nanging uga dikenal kanthi penampilan sing resik lan kebersihan sakabèhé.

Bagian saka Kelenjar Kabel Lapis Baja Stainless:

Kacang Kunci, Komponen Entri, Segel, Kerucut Penjepit Lapis Baja, Cincin Penjepit, Badan, Segel, Kacang Segel Luar



2.Baja tahan karatParameter Kelenjar Kabel Lapis Baja (Spesifikasi)


Carane milih ukuran sing bener saka stainless steel waja kabel kelenjar?


Sampeyan kudu ngukur diameter kabel sprei utama lan diameteripun tutup kabel. Lan nimbang:

Apa diameteripun bolongan kelenjar kabel waja stainless steel cukup gedhe kanggo nampung kabeh kabel ing sistem tartamtu?

Apa ukuran kelenjar kabel lapis baja stainless sing dipasang diametere cukup gedhe kanggo kelenjar kabel sampeyan?

Apa ukuran kelenjar kabel lapis baja stainless lan ukuran benang ambane utawa PG?

Sawise milih kelenjar kabel waja stainless steel cocok, sampeyan bisa miwiti instalasi.


Gambar Gland Kabel Lapis Baja Stainless:

 


EX Standard Gland (JX6)- Metrik, Utas G

Kode Produk

Utas

Diameter njaba kabel (mm)

Dawane benang L1 (mm)

Panjang L (mm)

Outlet A

Garis mlebu B

JX-6-EX-15A

M16*1.5

-

5-8

7-15

15

67

JX-6-EX-15B

M20 * 1.5

G1/2

5-12

8-15

15

67

JX-6-EX-20

M25 * 1.5

G3/4

8-17

11-20

15

71

JX-6-EX-27

M32*1.5

G1

11-22

14-27

17

76

JX-6-EX-33

M40 * 1.5

G1 1/4

14-28

19-33

17

76

JX-6-EX-40

M50 * 1.5

G1 1/2

16-33

22-40

17

94

JX-6-EX-50

M63*1.5

G2

29-43

29-50

17

98

JX-6-EX-63

M75 * 1.5

G2 1/2

38-57

35-63

17

112

JX-6-EX-77A

M85*1.5

G3S

38-72

41-77

18

114

JX-6-EX-77B

M90 * 1.5

G3

38-72

41-77

18

126

JX-6-EX-83

M100 * 1.5

G4S

48-83

55-90

18

126

JX-6-EX-94

M110 * 1.5

G4

 48-94

61-104

18

128


Pilihan liyane: Kustomisasi

 

3.Baja tahan karatGland Kabel ArmoredFitur lan Aplikasi


Kelenjar Kabel Lapis Baja Stainless Steel kami

 

4.Baja tahan karatGland Kabel ArmoredRincian:

 

Spesifikasi Thread: Thread Metrik, Thread G

Bahan: Stainless steel

Bahan penyegel: karet silikon, NBR

Perawatan lumahing: nikel plating,

Kabel: Kanthi packing seal

Kelas Proteksi: IP66-10 bar

 

5.Baja tahan karatGland Kabel ArmoredKualifikasi

 

Sertifikat Kelenjar Kabel Lapis Baja Stainless: ATEX, EX


6. Ngirim,Baja tahan karatGland Kabel Armored


Pangiriman saka


7. Aksesoris sakaBaja tahan karatGland Kabel Armored


Earth Tag lan Kain PVC



 

Hot Tags: Kelenjar Kabel Lapis Baja Stainless Steel, Produsen, Pemasok, Pabrik, Harga, CE, IP68, China

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.