BW Cable Gland

Kelenjar kabel BW digunakake kanggo aplikasi njero ruangan nalika segel anti banyu ora dibutuhake.

View as  
 
  • Armored Cable Gland BW40 Gland digunakake kanggo baja galvanis siji kabel waja plastik utawa karet sheathed kabel ing garing, bledug free lan non-mbebayani areas. tim profesional kita siyap kanggo menehi solusi sing paling apik.

  • Armored Cable Gland BW32 Gland digunakake kanggo aplikasi njero ruangan nalika segel anti banyu ora dibutuhake. Yen sampeyan mbutuhake kelenjar kabel lapis baja BW32 kelenjar utawa kelenjar kabel liyane, sampeyan bisa contat karo Jixiang Connector directorly, tim profesional kita siyap kanggo menehi solusi sing paling apik.

  • Armored Cable Gland BW25 Gland digunakake kanggo armored cables.Provide waja ing kabel aclamping kanggo mesthekake lampahing lan mechanical penylametan ot cable.Jixiang Konektor nyedhiyani kualitas dhuwur wojo kabel kelenjar BW25 kelenjar, kang digawe saka kuningan, lan wis gudhang dhewe karo dawa. -istcok stcok kanggo pangiriman cepet.

  • Gland Kabel Armored BW20 Gland bisa nutup sarung njero lan sarung njaba kabel, lan njaga penylametan mekanik kabel lan kesinambungan transmisi daya kanthi nglereni kabel lapis baja, lan penjepit lapis baja bisa njaga kabel lan sambungan kabel listrik. sambungan. Hubungi Jixiang Connector saiki kanggo balesan cepet!

 1 
Tuku produk saka pabrik kita sing diarani Jixiang Connector sing dadi salah sawijining BW Cable Gland produsen lan supplier ing china. BW Cable Gland kualitas dhuwur kita populer karo wong sing pengin entuk komoditas murah. Produk kita uga wis lulus audit sertifikasi CE lan IP68. Sampeyan bisa yakin manawa tuku rega murah saka pabrik kita. Welcome kanca lan pelanggan saka ngarep lan luar negeri kanggo ngunjungi pabrik kita lan kerjo bareng karo kita, pangarep-arep kita bisa njaluk pindho-menang.