Kelenjar Kabel Stainless Steel

Kelenjar kabel stainless steel minangka piranti sambungan sing asring digunakake ing sistem tenaga. Utamane cocok kanggo produk ruangan, mesin remot kontrol medium lan gedhe, lan sawetara peralatan sing awak utama ana ing sistem kontrol ruangan nanging ora ana ing awak utama.

Yueqing Jixiang Connector Co., Ltd wis entuk sertifikasi Usaha Kecil lan Menengah (UKM) berteknologi Tinggi ing Provinsi Zhejiang. Kelenjar kabel stainless steel disetujoni dening ISO9001, CE, TUV, IP68, ROHS, REACH lan paten kanggo model sarana. Ing ngendi ana kabel, ana kelenjar kabel! kita pracaya sampeyan bisa nemokake sawetara item cocok minangka panjalukan ing JiXiang Company. Ing mangsa ngarep, JiXiang bakal terus ngembangake solusi anyar kanggo ngerteni masalah sing tantangan para pelanggan.


Apa Kelenjar Kabel Stainless Steel?


Baja tahan karat minangka paduan wesi lan kromium. Ketahanan korosi lan sifat mekanik saka baja tahan karat bisa ditambahake kanthi nambah unsur liyane, kayata nikel, molibdenum, titanium, niobium, mangan, lsp.


Klasifikasi stainless steel


Ana limang kulawarga utama, sing utamané diklasifikasikaké miturut struktur kristal: austenitic, ferritic, martensitic, duplex, lan precipitation hardening.


Baja tahan karat Tipe 304 minangka baja tahan karat austenitik lan minangka baja tahan karat sing paling umum.

Baja kasebut ngemot kromium (antarane 18% lan 20%) lan nikel (antarane 8% lan 10,5%) [1] logam minangka unsur non-wesi utama.

Kelas baja tahan karat liyane sing populer yaiku Stainless steel 316, uga minangka baja tahan karat austenitik.

Baja tahan karat 316 umume kasusun saka 16 nganti 18% kromium, 10 nganti 14% nikel, 2 nganti 3% molibdenum, lan persentase karbon sing sithik.


Kelenjar kabel stainless steel sing paling umum yaiku kelenjar kabel SS304 lan kelenjar kabel SS316 / SS316L.