Kelenjar Kabel Kompresi Ganda

Kelenjar kabel kompresi ganda

Kompresi kasebut dumadi ing waja kabel lan uga ing sarung njero ing com pindhokelenjar kabel tekanan. Mulane, kemungkinan kelembapan utawa entri uap diminimalisir amarga rong sealing kasebut.

Kelenjar kabel komprèsi kaping pindho bisa digunakake ing kondisi korosif kanthi fungsi tahan cuaca ing njaba, bagean kelenjar kabel sing berkualitas tinggi njamin karakteristik kinerja tahan api, tahan suhu dhuwur,resistance bledug, flameproof lan anti banyu pangayoman etc.
View as  
 
 1 
Tuku produk saka pabrik kita sing diarani Jixiang Connector sing dadi salah sawijining Kelenjar Kabel Kompresi Ganda produsen lan supplier ing china. Kelenjar Kabel Kompresi Ganda kualitas dhuwur kita populer karo wong sing pengin entuk komoditas murah. Produk kita uga wis lulus audit sertifikasi CE lan IP68. Sampeyan bisa yakin manawa tuku rega murah saka pabrik kita. Welcome kanca lan pelanggan saka ngarep lan luar negeri kanggo ngunjungi pabrik kita lan kerjo bareng karo kita, pangarep-arep kita bisa njaluk pindho-menang.