Black Snap Ing Tipe Nylon Ngunci Lubang Plug
  • Black Snap Ing Tipe Nylon Ngunci Lubang PlugBlack Snap Ing Tipe Nylon Ngunci Lubang Plug
  • Black Snap Ing Tipe Nylon Ngunci Lubang PlugBlack Snap Ing Tipe Nylon Ngunci Lubang Plug
  • Black Snap Ing Tipe Nylon Ngunci Lubang PlugBlack Snap Ing Tipe Nylon Ngunci Lubang Plug
  • Black Snap Ing Tipe Nylon Ngunci Lubang PlugBlack Snap Ing Tipe Nylon Ngunci Lubang Plug
  • Black Snap Ing Tipe Nylon Ngunci Lubang PlugBlack Snap Ing Tipe Nylon Ngunci Lubang Plug

Black Snap Ing Tipe Nylon Ngunci Lubang Plug

Black Snap In Type Nylon Locking Hole Plug digunakake kanggo nutup bolongan bunder, kayata stopkontak kabel, bolongan sasis, lokasi bolongan furnitur, bingkai jendela, pager vinyl, bolongan akses lan ing papan liya. Konektor Jixiang Black Snap In Type Nylon Locking Hole Plug yaiku digawe saka nilon plastik kualitas dhuwur, cocok kanggo aplikasi tempurature kritis utawa munggah pangkat. Kasedhiya putih utawa ireng, lan bisa diwenehake kanggo cocog karo warna apa wae.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

Iki ana hubungane karo KONEKTOR JIXIANG


High Quality Panel Plastik Black Snap Ing Tipe Nylon Ngunci Lubang Plug


1.Black Snap Ing Tipe Nylon Ngunci Lubuk Plug Pambuka

Black Snap Ing Tipe Nylon Ngunci Lubuk Plug digunakake kanggo nutup bolongan bunder, kayata stopkontak kabel, bolongan sasis, lokasi bolongan furnitur, bingkai jendela, pager vinyl, bolongan akses lan liya-liyane.

Pemasangan Black Snap In Type Nylon Locking Hole Plug

Pengukuran aperture
Milih ukuran sing cocog Black Snap In Type Nylon Locking Hole Plug
Nyorong ing Black Snap In Type Nylon Locking Hole Plug
Rampung instalasi


2.Black Snap Ing Tipe Nylon Ngunci Lubang PlugParameter (Spesifikasi)

Ukuran
(inci)

Ukuran
(mm)

A
Lubang Pemasangan Panel
(mm)

B
Ukuran Plug Hole
(mm)

C
Ukuran Badan Utama
(mm)

5

4.9

6.8

7.5

6

5.5

8

7.9

8

7.6

8

10.4

10

9.5

12.8

10.5

11

10.5

14.4

10.5

12

11.7

15.5

10.5

13

12.7

16.6

10.2

14

13.8

16.8

10.2

16

15.7

19.7

10.3

19

18.9

22.9

11

20

19.7

23.8

10.7

22

21.5

26

11.8

1

25

24.7

29.3

11.5

1 1/9

28

27.7

34.5

11

1 1/6

30

29.7

34.5

11.5

1 1/4

32

31.7

36.7

11

1 3/8

35

34.5

40

11

1 1/2

38

37.5

41.7

11

1 4/7

40

39.7

45.2

11.5

1 7/9

45

44.7

49.8

11

2

50

49.7

54

11



3. IngFitur lan Aplikasi saka

Fitur: Black Snap In Type Nylon Locking Hole Plug kanggo nutup bolongan sing dilindhungi undhang-undhang utawa bolongan ekstra, nggawe produk sing apik, bisa njaga anti banyu, bledug, uyah, asam, alkohol, lenga lan tahan pelarutPaintless dent repair, ora alat khusus dibutuhake mung push pas, gampang kanggo nginstal.
Bisa ndandani lan nyegah kabel ing kelainan, uga bisa ngisi bolongan keluwih, supaya panel warata.
Digunakake kanthi wiyar ing kendaraan otomotif lan komersial, peralatan domestik, manufaktur furnitur lan teknik ringan umum.


4. Rincian saka

Ukuran Utas: Metrik, PGDesain dhuwit kertu otomatis:
Pojok Black Snap In Type Nylon Locking Hole Plug diwenehake karo sworo seru, kang ora ngeculke pencet produk ing kanggo ngrampungake instalasi.

Jixiang Connector Black Snap In Type Nylon Locking Hole Plug digawe saka nilon plastik kualitas dhuwur, cocok kanggo aplikasi tempurature kritis utawa munggah pangkat. Kasedhiya putih utawa ireng, lan bisa diwenehake kanggo cocog karo warna apa wae.


5.Kualifikasi Plug Black Snap Ing Tipe Nylon Ngunci Lubuk

Sertifikat saka



6. Ngirim, Ngirim lan NglayaniBlack Snap Ing Tipe Nylon Ngunci Lubuk

Pangiriman saka


7. Rekomendasi Produk



Nylon Screw Cap


KONEKTOR JIXIANG











Hot Tags: Black Snap In Type Nylon Locking Hole Plug, Produsen, Pemasok, Pabrik, Rega, CE, IP68, China

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.