Nylon Locking Hole Plug

Nylon Locking Hole Plug digawe saka Nylon sing awet banget, bisa diatur lan dirancang kanggo ngisi macem-macem bolongan.

Jixiang Onnector Nylon Locking Hole Plug menehi fitur ngunci sing klik ing panggonan nalika liwat ambane tartamtu. Bisa digunakake ing aplikasi interior lan njaba.

View as  
 
  • Black Snap In Type Nylon Locking Hole Plug digunakake kanggo nutup bolongan bunder, kayata stopkontak kabel, bolongan sasis, lokasi bolongan furnitur, bingkai jendela, pager vinyl, bolongan akses lan ing papan liya. Konektor Jixiang Black Snap In Type Nylon Locking Hole Plug yaiku digawe saka nilon plastik kualitas dhuwur, cocok kanggo aplikasi tempurature kritis utawa munggah pangkat. Kasedhiya putih utawa ireng, lan bisa diwenehake kanggo cocog karo warna apa wae.

 1 
Tuku produk saka pabrik kita sing diarani Jixiang Connector sing dadi salah sawijining Nylon Locking Hole Plug produsen lan supplier ing china. Nylon Locking Hole Plug kualitas dhuwur kita populer karo wong sing pengin entuk komoditas murah. Produk kita uga wis lulus audit sertifikasi CE lan IP68. Sampeyan bisa yakin manawa tuku rega murah saka pabrik kita. Welcome kanca lan pelanggan saka ngarep lan luar negeri kanggo ngunjungi pabrik kita lan kerjo bareng karo kita, pangarep-arep kita bisa njaluk pindho-menang.