Gland Kabel EMC


Apa Gland Kabel EMC?

IngEMC kabel gland means the cable gland with electromagnetic compatibility. Kelenjar kabel EMC digunakake ing macem-macem aplikasi sing mbutuhake kabel shielded kanggo pangayoman elektromagnetik. Kelenjar kabel EMC iki mbantu njaga integritas elektromagnetik kabel sing dilindhungi. Iki ditindakake kanthi ngompres kelenjar. Uga nyedhiyakake perlindungan IP68 lan relief ketegangan kanggo kabel.


Apakompatibilitas elektromagnetik?

Kompatibilitas elektromagnetik, uga dikenal minangka EMC,Tujuan EMC yaiku operasi sing bener saka macem-macem peralatan ing lingkungan elektromagnetik sing umum.


Ikukok ingEMC kabel gland is important in the shielding concept of a system.Kelenjar kabel EMC kualitas dhuwur bisa ketemu akeh aplikasi, yen sampeyan perlu, njaluk layanan online pas wektune babagan kelenjar kabel EMC. Jixiang Connector nyedhiyakake layanan khusus, sampeyan uga bisa ngatur kelenjar kabel EMC sing unik miturut kabutuhan tartamtu.


Caranekelenjar kabel EMC kerja?


Nalika kabel isolasi lumebu ingEMC kabel gland, Piece kontak logam ditempelake kelenjar kabel bisa digunakake kanggo nggawe kontak karo isolasi logam dirajut bolong nang kabel. Ing siji, elektromaGelombang gnetik saka interferensi dipandu menyang garis lemah, supaya sumber interferensi elektromagnetik bisa dievakuasi.


Kelenjar kabel EMC gampang ditangani.Cocog kanggo kabel kanthi lan tanpa sarung njero, aCocog kanggo nerusake layar kabel menyang sambungan liyane. 


Sawise kabel isolasi lumebu kelenjar kabel EMC, item kontak logam EMC disambungake menyang kelenjar kabel bisa digunakke kanggo nggawe kontak bebarengan karo isolasi logam dirajut bolong ing kabel. Tsumber interferensi elektromagnetik bisa dikosongakedening gelombang elektromagnetik saka interferensi dibantu kanggo garis lemah.


EMC Cable Gland D Series

EMC Cable Gland D Seriess digunakake ing macem-macem aplikasi sing mbutuhake kabel shielded kanggo pangayoman elektromagnetik. Kelenjar kabel EMC iki mbantu njaga integritas elektromagnetik kabel sing dilindhungi landisetujoni dening ISO9001, CE, TUV, IP68, ROHS, REACH lan paten kanggo model sarana.




EMC Cable Gland E Series

EMC Cable Gland E Series digunakake ing macem-macem aplikasi sing mbutuhake kabel shielded kanggo pangayoman elektromagnetik. Kelenjar kabel EMC iki mbantu njaga integritas elektromagnetik kabel sing dilindhungi. Iki ditindakake kanthi ngompres kelenjar. Uga nyedhiyakake perlindungan IP68 lan relief ketegangan kanggo kabel.


Bagian saka kelenjar kabel EMC

Kacang kompresi,cakar,ring sealing, kontak logam EMC,badan utama, O-ring,ngunci nut.

Ing body lan kacangs are made of nickel plated brass. Tahan kanggo banyu uyah, asam lemah, alkohol, lenga, pelumas lan solvency umum.

Bagian clamp digawe sakanilon kualitas dhuwurPA66. Dering sealing lan O-ring digawe sakaEPDM karet.



Carane nginstal kelenjar kabel EMC?

Kanggo mbenerake instalasi kelenjar kabel EMC penting banget, mung instalasi sing bener bisa muter perane.

Langkah 1:
Screw nut kunci, banjur kenceng EMC lengkap c
kelenjar bisa menyang omah, pasang nut kunci ing sisih mburi supaya pas karo kelenjar kabel EMC lan pager.


Langkah 2:
Temtokake papan ing ngendi kabel bakal mlebu ing pager lan tandhani jaket kasebut. Copot sarung njaba kabel sing dilindhungi, butuh kira-kira 5-10mm insulasi kabel kasebut.

Langkah 3:
Lebokake kabel liwat kelenjar kabel EMC, priksa manawa sumber grounding kelenjar kabel EMC ana kontak karo tameng kabel. Desain unsur kontak bakal adaptasi karo diameter kabel sing beda-beda miturut kisaran clamping kelenjar kabel.

Langkah 4:
Ngencengi tutup lan konduktivitas bakal ditetepake. Sawise kelenjar wis aman, aja narik utawa muter kabel amarga iki bisa ngrusak kabel.
Kelenjar kabel EMC minangka solusi keuntungan ekonomi, akeh digunakake ing Teknik Listrik, Otomotif lan Komunikasi.



Konektor Jixiangs EMC kabel kelenjar karo Highly konduktif, fleksibelkontak EMC kanggo clamping sawetara saka sudhut kabel.

Aplikasi kelenjar kabel EMC:


- Kabel karo shielding

- Telekomunikasi

- Omah-omah

- Sistem switching

- Mesin industri lan teknik pabrik

- Teknologi otomatisasi


Jixiang Konektor minangka aprodusen kelenjar kabelkanthi pengalaman pirang-pirang taun ing produksi kelenjar kabel EMC,bisa nyedhiyakake macem-macem kelenjar kabel EMC.

Produk utama yaiku kelenjar kabel Waterproof, kelenjar kabel logam, kelenjar kabel EMC, kelenjar kabel stainless steel, Kelenjar kabel Explosion-bukti, plug ventilasi anti banyu, konektor selang logam, aksesoris kabel, kelenjar kabel waja utawa unarmored, etc.

Sembarang pitakon, hubungi kita, tim profesional kita siyap menehi solusi sing paling apik kanggo sampeyan!




View as  
 
  • Minangka perusahaan manufaktur sing fokus banget ing produksi.
    Iki menehi kita reputasi apik lan ndadekake partners seneng lan marem.
    Kita duwe baris perakitan sing sampurna kanggo ngasilake kelenjar kabel EMC kualitas E seri G lan Utas NPT.
    Kita ngerti apa sing sampeyan butuhake, kita bakal ngrampungake masalah sampeyan.
    Sampeyan bisa dipercaya, kepuasan minangka motto kita.

  • Minangka perusahaan manufaktur sing fokus banget ing produksi.
    Iki menehi kita reputasi apik lan ndadekake partners seneng lan marem.
    Kita duwe baris perakitan sing sampurna kanggo ngasilake kelenjar kabel EMC kualitas E seri Utas PG.
    Kita ngerti apa sing sampeyan butuhake, kita bakal ngrampungake masalah sampeyan.
    Sampeyan bisa dipercaya, kepuasan minangka motto kita.

  • Minangka perusahaan manufaktur sing fokus banget ing produksi.
    Iki menehi kita reputasi apik lan ndadekake partners seneng lan marem.
    Kita duwe baris perakitan sing sampurna kanggo ngasilake EMC kabel kelenjar E seri Thread Metrik.
    Kita ngerti apa sing sampeyan butuhake, kita bakal ngrampungake masalah sampeyan.
    Sampeyan bisa dipercaya, kepuasan minangka motto kita.

  • Minangka perusahaan manufaktur sing fokus banget ing produksi.
    Iki menehi kita reputasi apik lan ndadekake partners seneng lan marem.
    Kita duwe jalur perakitan sing sampurna kanggo ngasilake kelenjar kabel EMC D seri G lan Utas NPT sing berkualitas.
    Kita ngerti apa sing sampeyan butuhake, kita bakal ngrampungake masalah sampeyan.
    Sampeyan bisa dipercaya, kepuasan minangka motto kita.

  • Minangka perusahaan manufaktur sing fokus banget ing produksi.
    Iki menehi kita reputasi apik lan ndadekake partners seneng lan marem.
    Kita duwe baris perakitan sing sampurna kanggo ngasilake kelenjar kabel EMC D seri PG Thread berkualitas tinggi.
    Kita ngerti apa sing sampeyan butuhake, kita bakal ngrampungake masalah sampeyan.
    Sampeyan bisa dipercaya, kepuasan minangka motto kita.

  • Minangka perusahaan manufaktur sing fokus banget ing produksi.
    Iki menehi kita reputasi apik lan ndadekake partners seneng lan marem.
    Kita duwe baris perakitan sing sampurna kanggo ngasilake kelenjar kabel EMC D seri Metrik Thread.
    Kita ngerti apa sing sampeyan butuhake, kita bakal ngrampungake masalah sampeyan.
    Sampeyan bisa dipercaya, kepuasan minangka motto kita.

 1 
Tuku produk saka pabrik kita sing diarani Jixiang Connector sing dadi salah sawijining Gland Kabel EMC produsen lan supplier ing china. Gland Kabel EMC kualitas dhuwur kita populer karo wong sing pengin entuk komoditas murah. Produk kita uga wis lulus audit sertifikasi CE lan IP68. Sampeyan bisa yakin manawa tuku rega murah saka pabrik kita. Welcome kanca lan pelanggan saka ngarep lan luar negeri kanggo ngunjungi pabrik kita lan kerjo bareng karo kita, pangarep-arep kita bisa njaluk pindho-menang.