Aksesoris Kabel Kab

Yueqing Jixiang Connector Co., Ltd minangka produsen lan pemasok Aksesoris Kabel ing China sing bisa adol Aksesoris Kabel. Kita bisa nyedhiyakake layanan profesional lan rega sing luwih apik kanggo sampeyan. Yen sampeyan kasengsem ing produk Aksesoris Kabel, hubungi kita. We tindakake kualitas liyane njamin sing rega kalbu, darmabakti layanan.

Aksesoris Kabel dirancang kanggo anti banyu, tahan debu, tahan asam lan alkali, nyegah karat lan pelarut umum. Bisa digawe kanthi bahan kuningan, dilapisi nikel, SS304 utawa SS316.


Temokake pilihan akeh Aksesoris Kabel saka China ing Jixiang Connector. Nyedhiyani layanan sawise-sales profesional lan rega tengen, looking nerusake kanggo kerjasama. Aksesoris Kabel disetujoni dening ISO9001, CE, TUV, IP68, ROHS, REACH lan paten kanggo model sarana. Ing ngendi ana kabel, ana kelenjar kabel! kita pracaya sampeyan bisa nemokake sawetara item cocok minangka panjalukan ing JiXiang Company. Ing mangsa ngarep, JiXiang bakal terus ngembangake solusi anyar kanggo ngerteni masalah sing tantangan para pelanggan.

View as  
 
  • Black Snap In Type Nylon Locking Hole Plug digunakake kanggo nutup bolongan bunder, kayata stopkontak kabel, bolongan sasis, lokasi bolongan furnitur, bingkai jendela, pager vinyl, bolongan akses lan ing papan liya. Konektor Jixiang Black Snap In Type Nylon Locking Hole Plug yaiku digawe saka nilon plastik kualitas dhuwur, cocok kanggo aplikasi tempurature kritis utawa munggah pangkat. Kasedhiya putih utawa ireng, lan bisa diwenehake kanggo cocog karo warna apa wae.

  • The Brass Cable Gland Reducer M32 kanggo M25 ngidini panggunaan kelenjar kabel ngaco sing Utas njaba luwih cilik tinimbang bores Utas ing mesin, peralatan lan housings, saka ukuran Utas M32 kanggo M25.Jixiang Konektor punika Produsèn profesional saka kuningan kabel kelenjar reducer saka china, ana ora mung duwe reducer saka metrik kanggo metirc thread, ora mung pg kanggo pg thread, metrik kanggo pg thread utawa metrik kanggo npt thread.

  • JIXIANG CONNECTOR® Stainless Steel Enlarger digawe saka SS304 utawa SS316 lan bisa ngowahi macem-macem Utas OD kanthi bebas; Ngganti Utas sing luwih cilik dadi Utas lager. Kita bisa ngasilake dawa benang Stainless Steel Enlarger lan sisih liyane benang (ora standar) minangka syarat pelanggan.

  • Colokan ventilasi udara kuningan yaiku desain kanggo ngetokake hawa lan nyegah asupan banyu, bisa digunakake kanggo nyuda tekanan utawa vakum ing omah bantalan, gearbox, waduk, utawa aplikasi apa wae sing perlu ventilasi. Jixiang Connectorâ tingkat proteksi plug ventilasi udara kuningan bisa tekan IP68, nawakake macem-macem tingkat aliran udara lan bantuan kanggo equalize suhu lan tekanan lan nyegah kondensasi internal. Sugeng rawuh kanggo hubungi kita kanggo penawaran utawa conto.

  • Colokan ventilasi udara plastik bisa njaga keseimbangan tekanan ing tutup produk sing bisa uga kena owah-owahan suhu njero ruangan lan ruangan nalika njaga bledug lan banyu. Jixiang Connector Apa supplier anjog saka China, nyediakake colokan ventilasi udara plastik kualitas dhuwur mesthekake yen exhaust bakal vented aman lan èfèktif.

  • Kita duwe pabrik dhewe kanggo Aluminium alloy plug ventilasi ngendi kita makarya rapet karo sampeyan saka pangembangan produk liwat produksi akeh lan mbantu golek nyimpen wektu lan dhuwit nalika entuk asil sing dikarepake.
    Kita nglayani para pelanggan kanthi profesionalisme lan standar kelas siji, uga sistem rega sing cukup, lan ditampa kanthi apik dening para pelanggan ing omah lan ing luar negeri.
    We look nerusake kanggo kerjo bareng karo sampeyan.

Tuku produk saka pabrik kita sing diarani Jixiang Connector sing dadi salah sawijining Aksesoris Kabel Kab produsen lan supplier ing china. Aksesoris Kabel Kab kualitas dhuwur kita populer karo wong sing pengin entuk komoditas murah. Produk kita uga wis lulus audit sertifikasi CE lan IP68. Sampeyan bisa yakin manawa tuku rega murah saka pabrik kita. Welcome kanca lan pelanggan saka ngarep lan luar negeri kanggo ngunjungi pabrik kita lan kerjo bareng karo kita, pangarep-arep kita bisa njaluk pindho-menang.