Kelenjar Kabel Kompresi Tunggal

Kelenjar kabel komprèsi tunggal ateges nawakake genggeman utawa komprèsi ing sak panggonan, yaiku armor kabel, nyedhiyakake dhukungan tambahan kanggo kabel lapis baja sing metu lan mlebu panel, ora nglindhungi entri kelembapan lan uap korosif.
View as  
 
 1 
Tuku produk saka pabrik kita sing diarani Jixiang Connector sing dadi salah sawijining Kelenjar Kabel Kompresi Tunggal produsen lan supplier ing china. Kelenjar Kabel Kompresi Tunggal kualitas dhuwur kita populer karo wong sing pengin entuk komoditas murah. Produk kita uga wis lulus audit sertifikasi CE lan IP68. Sampeyan bisa yakin manawa tuku rega murah saka pabrik kita. Welcome kanca lan pelanggan saka ngarep lan luar negeri kanggo ngunjungi pabrik kita lan kerjo bareng karo kita, pangarep-arep kita bisa njaluk pindho-menang.