Konektor Kabel Waterproof

Konektor kabel anti banyu ngidini workaround kanggo splices online mbukak. Iku ngidini kanggo extension gampang saka kabel, nalika adhering kanggo kode bangunan. Jixiang Connector minangka produsen terkemuka ing China, kita nyedhiyakake konektor kabel anti banyu kanthi kualitas dhuwur sing digawe saka plastik tahan lama lan campuran tembaga lan bakal tahan kabeh unsur ruangan.
Konektor kabel anti banyu minangka solusi efektif biaya, dirancang kanggo nyambung kanthi cepet lan gampang ing instalasi permanen lan sementara, bisa ditrapake ing inverter PV, kendaraan listrik, peralatan Medis, Interaktif Smart Grid, mesin Otomasi, PC Industri, piranti Laut , Tampilan LED ruangan, lampu LED ruangan, lsp.
View as  
 
  • T Type Konektor Kabel Waterproof Outdoor IP68 kanthi instalasi luwih cepet: ora perlu obeng. Digawe saka Nylon PA66 bisa tahan banyu asin, bensin, alkohol, lenga, pelumas, eter keyton paskah, bensin, pelarut umum, asam lemah

  • Waterproof Junction Box Connector digawe saka Nylon PA66 lan digunakake digunakake ing pesisir, kali, segara utawa engineering ing jero banyu, engineering lemah etc.JIXIANG CONNECTOR punika Produsèn profesional saka China, whitch sumber kualitas dhuwur Waterproof Junction Konektor digawe saka plastik awet lan tembaga. alloy lan bakal tahan kabeh unsur njaba.

  • Konektor Kabel Tahan Air Screwless Cocog kanggo jinis papan reklame LED, lampu terowongan, lampu lanskap dalan, tampilan ruangan, lampu listrik taman eksternal.

  • Jixiang's IP68 Waterproof Cable Connector minangka aksesori sing cocog yen sampeyan pengin nyambungake lampu ruangan lan kabel eksternal kanthi cepet. Cocog kanggo sambungan cepet menyang lampu ruangan, pemanasan underfloor, beacon, gerobak banyu, fotovaltaik solar, pelayaran, lsp.

 1 
Tuku produk saka pabrik kita sing diarani Jixiang Connector sing dadi salah sawijining Konektor Kabel Waterproof produsen lan supplier ing china. Konektor Kabel Waterproof kualitas dhuwur kita populer karo wong sing pengin entuk komoditas murah. Produk kita uga wis lulus audit sertifikasi CE lan IP68. Sampeyan bisa yakin manawa tuku rega murah saka pabrik kita. Welcome kanca lan pelanggan saka ngarep lan luar negeri kanggo ngunjungi pabrik kita lan kerjo bareng karo kita, pangarep-arep kita bisa njaluk pindho-menang.