Kelenjar Kabel Waterproof

Apa kelenjar kabel waterproof?


Cable Gland minangka jinis piranti sing digunakake kanggo mungkasi lan ngamanake ujung kabel.


Kelenjar Kabel Waterproof dirancang kanggo anti banyu, tahan debu, tahan asam lan alkali, nyegah karat lan pelarut umum.

Mangkono, kelenjar kabel anti banyu digunakake digunakake kanggo peralatan laut, fasilitas perawatan banyu limbah lan aplikasi liyane ing ngendi pangayoman saka banyu iku kabutuhan.
 

Miturut materi saka kelenjar kabel anti banyu, anakelenjar kabel kuningan, kelenjar kabel stainless steel(SS304, SS316) lankelenjar kabel nilon.



Apa bagean saka kelenjar kabel anti banyu?

- Kacang Kunci: Kuningan Berlapis Nikel, SS304/SS316, Nilon
- O-ring: NBR utawa Silicon Rubber
- Badan: Kuningan Berlapis Nikel, SS304/SS316, Nilon
- Cakar: PA utawa Silicon Rubber
- Segel: NBR
- Kacang segel: Kuningan Berlapis Nikel, SS304/SS316, Nilon

Kepiye cara kerja Gland Kabel Waterproof?

Kasedhiya saka awak lan kacang, kelenjar kasebut bisa ngemot cincin O lan segel sing kapisah.

Kelenjar kabel banjur dirakit ing potongan bunder ing pager, nyekel tembok pager ing antarane awak lan kacang nggawe segel kedap banyu.

Biasane digunakake kanggo nunjukake tingkat perlindungan kelenjar kabel anti banyu, kayata IP68, IP67, IP65.

Apa tegese IP68, IP67, IP65?

Kabeh kelenjar kabel anti banyu diwenehake kanthi rating IP (proteksi ingress),

sing nuduhake tingkat efektifitas sealing kaya sing ditegesake ing IEC 60529 (Biyen BS EN 60529:1992).


Rating kasusun saka huruf IP ngiring dening rong digit, sing luwih dhuwur nomer sing luwih apik pangayoman.

Kadhangkala nomer diganti X, sing nuduhake yen pager ora dirating kanggo spesifikasi kasebut.


Digit pisanannuduhake tingkat proteksi sing disedhiyakake kurungan kanggo mlebu obyek asing sing padhet,

saka piranti utawa driji sing bisa mbebayani yen kena kontak karo konduktor listrik utawa bagean sing obah, nganti rereget lan bledug udhara sing bisa ngrusak sirkuit.


Digit kapindhonemtokake pangayoman saka peralatan nang enclosure saka macem-macem formulir saka Kelembapan (netes, sprays, submersion etc).



Ing ngisor iki minangka bagan migunani sing nuduhake apa sing diwakili saben nomer:


Tingkat pangayoman

Rating Solid (Nomer pisanan)

Rating Cairan (Nomer Kapindho)

0 utawa X

 

Ora dirating kanggo pangayoman marang kontak utawa mlebu (utawa ora diwenehi rating).

 

 

Ora dirating (utawa ora diwenehi rating) kanggo pangayoman marang ingress saka jinis iki.

 

1

 

Perlindhungan marang obyek padhet sing luwih gedhe tinimbang 50 mm (contone, kontak ora sengaja karo permukaan awak sing gedhe, nanging ora disengaja kontak awak).

 

 

Perlindhungan marang banyu netes vertikal. Ora ana efek mbebayani nalika barang kasebut tegak.

2

 

Proteksi marang obyek padhet sing luwih gedhe tinimbang 12 mm (contone, kontak driji sing ora disengaja).

 

 

Perlindhungan marang banyu netes vertikal. Ora ana efek mbebayani nalika diiringake nganti 15 ° saka posisi normal.

3

 

Perlindhungan marang obyek padhet sing luwih gedhe tinimbang 2,5 mm (contone, alat).

 

 

Perlindhungan marang banyu sing disemprot langsung ing sembarang sudut nganti 60 ° saka vertikal.

4

 

Perlindhungan marang obyek padhet sing luwih gedhe tinimbang 1 mm (contone, obyek cilik kayata paku, sekrup, serangga).

 

 

Perlindhungan marang cipratan banyu saka sembarang arah. Ora ana efek mbebayani nalika dites paling sethithik 10 menit kanthi semprotan oscillating (diidini ingress winates).

 

5

 

Dilindungi bledug: proteksi sebagean marang bledug lan partikel liyane (ingress sing diidini ora bakal ngrusak kinerja komponen internal).

 

 

Proteksi marang jet tekanan rendah. Ora ana efek mbebayani nalika banyu digambarake ing jet saka nozzle 6,3 mm, saka sembarang arah.

6

 

Nyenyet bledug: perlindungan lengkap marang bledug lan partikel liyane.

 

 

Perlindhungan marang jet banyu sing kuat. Ora ana efek mbebayani nalika banyu digambarake ing jet saka nozzle 12,5 mm, saka sembarang arah.

 

7

N/A

 

Perlindhungan saka kecemplung lengkap nganti ambane 1 meter nganti 30 menit. Ingress winates diijini tanpa efek mbebayani.

 

8

N/A

 

Proteksi saka kecemplung ngluwihi 1 meter. Peralatan cocok kanggo kecemplung terus ing banyu. Pabrikan bisa nemtokake kahanan.

Sampeyan bisa nemokake rincian liyane saka artikel kita. (Apa Rating IP saka Kelenjar Kabel Logam?)



Ing ngisor iki deleng carane milih level proteksi:


Rating IP sing sithik cocog kanggo:
- Panggunaan njero ruangan, kayata suhu konstan lan ruangan garing
- Panggunaan sing dilindhungi ing produk sing disegel

Rating IP dhuwur cocok kanggo:
- Panggunaan njaba
- panggonan sing akeh lebu
- Lokasi teles, kaya lampu bukti ing jero banyu
- Area cipratan dhuwur


Jixiang Connector minangka produsen profesional saka China, kita bisa nyedhiyakake kelenjar kabel anti banyu IP68 tingkat proteksi sing dhuwur.



Kauntungan saka Jixiang kelenjar kabel anti banyu



Kualitas dhuwur

Kelenjar kabel anti banyu saka Jixiang digawe saka kuningan kualitas dhuwur utawa plastik PA66 nilon.

Bengkel produksi otomatis mesthekake saben detail wis ana, benang kasebut jelas, sworo seru anti-trip lan cincin penyegel sing sampurna.

Kita bisa nyedhiyakake rega sing kompetitif nalika njamin kualitas lan pujian sing dhuwur saka pelanggan domestik lan manca.


Kisaran ukuran sing wiyar

Utas metrik, Utas PG lan ukuran Utas NPT bisa diwenehake. Clamping sawetara saka 2 mm kanggo 90 mm cocog karo ukuran gedhe kabel pangisi daya, pracaya iku bisa nyukupi kabutuhan.

Pemasangan prasaja

Sampeyan mung kudu thread kabel liwat kelenjar kabel banjur ngencengi munggah nut sealing lan nut kunci, kabel bakal tightly tetep nanging ora perlu kanggo mbongkar.

Sertifikasi lengkap

Jixiang kelenjar kabel anti banyu wis entuk CE, IP68, Rohs, Tekan persetujuan.
Jixiang Connector wis nyedhiyakake kelenjar kabel anti banyu kanggo pelanggan domestik lan manca luwih saka sepuluh taun.


Layanan sing disesuaikan

Minangka pabrikan, kita bisa ngatur kelenjar kabel anti banyu miturut gambar, kayata selaras dawa thread.

Kajaba iku, Logo bisa dicithak ing kelenjar kabel anti banyu kaya sing dibutuhake kanggo mbantu para pelanggan nggawe merek dhewe.



Simpenan perennial

kelenjar kabel anti banyu ukuran biasa tansah ing Simpenan kanggo pangiriman paling cepet. Kita uga bisa nyedhiyani conto free lan MOQ kurang.


Carane takon Konektor Jixiang kanggo penawaran kelenjar kabel anti banyu?


Sampeyan bisa ngirim pitakon langsung ing situs web, utawa hubungi kita liwat cara ing ngisor iki:
Email: jx5@jxljq.net
Telpon: 86-577-61118058/ 86-18958708338
Fax: 86-577-61118055


View as  
 
  • Kelenjar Kabel SS anti banyu biasane digawe saka stainless steel kanthi segel hermetik kanggo njamin rating IP nganti IP68 lan nduweni kaluwihan permukaan sing alus lan alus, garis bening, benang standar, lancar lan tanpa burr, lsp.âSampeyan disambut teka menyang JIXINAG CONNECTOR kanggo tuku paling anyar, rega murah lan kualitas dhuwur.

  • JIXIANG CONNECTOR Waterproof PVC Cable Gland is decomposed intonem parts small: lock nut, washer, body, seal, claw and sealing nut.The cakar lan segel desain banget, bisa nyekel kabel kuwat lan duwe sawetara kabel luwih akeh. Instalasi gampang banget, mung masang kabel liwat kelenjar nglumpuk lan ngencengi locknut kelenjar nganti kabel secured.Welcome kanggo hubungi kita kanggo rincian liyane.

  • Siku Kuningan Waterproof Cable Gland digunakake kanggo nglindhungi lan jangkar kabel ing entri chassis, nglindhungi saka banyu.

  • Kelenjar kabel nilon spiral uga dikenal minangka kelenjar kabel flex-protect, sing menehi proteksi maksimal marang kekeselen konduktor sing disebabake dening kabel flexing. Sirah spiral nyebarake galur ing wilayah sing luwih gedhe, ngindhari karusakan sing bisa nyebabake bola-bali mlengkung saka kabel.Jixiang Konektor spiral kelenjar kabel nilon bisa digunakake kanthi macem-macem kabel ing njero ruangan lan ing njaba ruangan.Welcome kanggo hubungi kita kanggo rincian liyane!

  • JIXIANG CONNECTOR® Utas metrik kelenjar kabel nilon pirang-pirang bolongan kanggo nutup pirang-pirang kabel liwat kelenjar kabel siji. Ngirit papan kanthi mbatesi jumlah genggaman kabel sing digunakake kanggo mlebu menyang pager, panel utawa kothak gabungan. Jixiang minangka pabrikan profesional saka China, nyedhiyakake kelenjar kabel nilon pirang-pirang bolongan, digunakake kanggo kabel kabel 2-8. Sugeng rawuh langsung hubungi kita!

  • JIXIANG CONNECTOR® Multi bolongan kelenjar kabel kuningan digunakake kanggo 2-8 kabel inti, kanggo nggawe manawa saben kabel kanggo njaluk jampel anti banyu paling apik, lan ora intertwined.Jixiang punika Produsèn profesional ing China, kita bisa nyedhiyani layanan profesional lan rega luwih apik kanggo sampeyan. .

 12345...9 
Tuku produk saka pabrik kita sing diarani Jixiang Connector sing dadi salah sawijining Kelenjar Kabel Waterproof produsen lan supplier ing china. Kelenjar Kabel Waterproof kualitas dhuwur kita populer karo wong sing pengin entuk komoditas murah. Produk kita uga wis lulus audit sertifikasi CE lan IP68. Sampeyan bisa yakin manawa tuku rega murah saka pabrik kita. Welcome kanca lan pelanggan saka ngarep lan luar negeri kanggo ngunjungi pabrik kita lan kerjo bareng karo kita, pangarep-arep kita bisa njaluk pindho-menang.