Reducer lan Adaptor

Yueqing Jixiang Connector Co., Ltd minangka produsen kelenjar kabel anti banyu China profesional lan pemasok kelenjar kabel anti banyu China. Reducer lan Adaptor kualitas dhuwur ditawakake pabrikan China Yueqing Jixiang Connector Co., Ltd. Tuku Reducer lan Adaptor sing berkualitas langsung kanthi rega murah.

Reducer lan Adaptor bisa kanthi bebas ngganti diameter njaba benang sing beda; ngganti benang sing luwih gedhe dadi benang sing luwih cilik.

Yueqing Jixiang Connector Co., Ltd wis entuk sertifikasi Usaha Kecil lan Menengah (UKM) berteknologi Tinggi ing Provinsi Zhejiang. Reducer lan Adaptor disetujoni dening ISO9001, CE, TUV, IP68, ROHS, REACH lan paten kanggo model sarana .Sampeyan bisa yakin kanggo tuku Reducer lan Adaptor sing disesuaikan saka kita. We look nerusake kanggo kerjo bareng karo sampeyan, yen sampeyan pengin ngerti liyane, sampeyan bisa takon kita saiki, kita bakal reply kanggo sampeyan ing wektu!
View as  
 
  • The Brass Cable Gland Reducer M32 kanggo M25 ngidini panggunaan kelenjar kabel ngaco sing Utas njaba luwih cilik tinimbang bores Utas ing mesin, peralatan lan housings, saka ukuran Utas M32 kanggo M25.Jixiang Konektor punika Produsèn profesional saka kuningan kabel kelenjar reducer saka china, ana ora mung duwe reducer saka metrik kanggo metirc thread, ora mung pg kanggo pg thread, metrik kanggo pg thread utawa metrik kanggo npt thread.

  • JIXIANG CONNECTOR® Stainless Steel Enlarger digawe saka SS304 utawa SS316 lan bisa ngowahi macem-macem Utas OD kanthi bebas; Ngganti Utas sing luwih cilik dadi Utas lager. Kita bisa ngasilake dawa benang Stainless Steel Enlarger lan sisih liyane benang (ora standar) minangka syarat pelanggan.

  • Tengen saka bahan mentah kanggo produk rampung, emphasis ing kualitas wis dadi pilar pivotal ing merek Jixiang mantep rests.We duwe sistem manajemen kualitas lengkap lan ilmiah kanggo JIXIANG CONNECTOR® Stainless steel Reducer.Kabeh pitakon sampeyan bakal dijawab ing 24 jam. Kualitas cukup lan rega cukup sampeyan bakal entuk saka kita.

  • Wiwit saka bahan mentah nganti produk rampung, emphasis ing kualitas wis dadi pilar pivotal ing merek Jixiang mantep ngaso.
    Kita duwe sistem manajemen kualitas sing lengkap lan ilmiah kanggo JIXIANG CONNECTOR® Brass Enlarger.
    Kabeh pitakon sampeyan bakal dijawab ing 24 jam. Kualitas cukup lan rega cukup sampeyan bakal entuk saka kita.

  • Saka bahan mentah nganti produk rampung, emphasis ing kualitas wis dadi pilar pivotal ing merek Jixiang mantep ngaso.
    Kita duwe sistem manajemen kualitas sing lengkap lan ilmiah kanggo JIXIANG CONNECTOR® Brass Reducer.
    Kabeh pitakon sampeyan bakal dijawab ing 24 jam. Kualitas cukup lan rega cukup sampeyan bakal entuk saka kita.

 1 
Tuku produk saka pabrik kita sing diarani Jixiang Connector sing dadi salah sawijining Reducer lan Adaptor produsen lan supplier ing china. Reducer lan Adaptor kualitas dhuwur kita populer karo wong sing pengin entuk komoditas murah. Produk kita uga wis lulus audit sertifikasi CE lan IP68. Sampeyan bisa yakin manawa tuku rega murah saka pabrik kita. Welcome kanca lan pelanggan saka ngarep lan luar negeri kanggo ngunjungi pabrik kita lan kerjo bareng karo kita, pangarep-arep kita bisa njaluk pindho-menang.