Colokan Ventilasi Udara Kuningan
  • Colokan Ventilasi Udara KuninganColokan Ventilasi Udara Kuningan
  • Colokan Ventilasi Udara KuninganColokan Ventilasi Udara Kuningan
  • Colokan Ventilasi Udara KuninganColokan Ventilasi Udara Kuningan
  • Colokan Ventilasi Udara KuninganColokan Ventilasi Udara Kuningan
  • Colokan Ventilasi Udara KuninganColokan Ventilasi Udara Kuningan

Colokan Ventilasi Udara Kuningan

Colokan ventilasi udara kuningan yaiku desain kanggo ngetokake hawa lan nyegah asupan banyu, bisa digunakake kanggo nyuda tekanan utawa vakum ing omah bantalan, gearbox, waduk, utawa aplikasi apa wae sing perlu ventilasi. Jixiang Connectorâ tingkat proteksi plug ventilasi udara kuningan bisa tekan IP68, nawakake macem-macem tingkat aliran udara lan bantuan kanggo equalize suhu lan tekanan lan nyegah kondensasi internal. Sugeng rawuh kanggo hubungi kita kanggo penawaran utawa conto.

Kirim Pitakonan    Unduh PDF

Deskripsi Produk

Iki ana hubungane karo KONEKTOR JIXIANG

Kualitas Tinggi Nikel Disepuh Kuningan Air Vent Plugs Pabrik

1. Apa itu Colokan Ventilasi Udara Kuningan?

KONEKTOR JIXIANG

Colokan ventilasi udara kuningan digawe saka kuningan dilapisi nikel berkualitas tinggi, anti banyu lan tahan bledug, bisa nglindhungi operasi peralatan ing njero normal lan dawa ing lingkungan sing serius, kanggo ndawakake umur layanan elektronik sensitif lan komponen ruangan.

Cara kerja Colokan Ventilasi Udara Kuningan?

Colokan ventilasi udara kuningan (elemen keseimbangan tekanan) yaiku piranti membran sing bisa tembus hawa, gas lan uap, lan ora tembus, utawa meh ora tembus banyu, cairan, lan bledug.
Amarga, ana membran keropos ing plug ventilasi udara kuningan. Membrane keropos digawe saka PTFE, kang alamiah hidrofobik, bisa venting online lan nyegah intake banyu.



Cara milih benang sing bener saka colokan ventilasi udara kuningan?


1.First konfirmasi diameteripun bolongan bolongan panel soyo tambah lan chenck yen bolongan nutul.
2. Temokake benang sing cocog karo standar internasional miturut tabel parameter teknis (Metric,PG,NPT,G).
3. Yen ora ana bolongan nutul ing panel soyo tambah, sampeyan bisa milih sembarang jinis thread.
4.Long jinis thread kabel kelenjar dibutuhake dening kekandelan saka soyo tambah panel.


2. Parameter Plug Ventilasi Udara Kuningan (Spesifikasi)

Colokan ventilasi udara kuningan
Kode Produk Utas Permeabilitas Udara Utas O.D. (mm) Total Length Dawane benang GL (mm) Ukuran Spanner
JX-M12-BVP M12 * 1.5 288ml / Min 12 19 9 16
JX-M8-BVP M8*1 147ml / Min 8 16 7 12
JX-M6-BVP M6*1 94ml / Min 6 15 6 10
JX-M5-BVP M5*0.8 94ml / Min 5 9.5 6 10


Pilihan liyane: Kustomisasi plug ventilasi udara Kuningan bisa ditampa. Sugeng rawuhKONEKTOR JIXIANG


3. Fitur Kuningan Ventilasi Udara Plug

Fungsi Plug Ventilasi Udara Kuningan: Plug Ventilasi Udara Kuningan digawe saka bahan kuningan berlapis nikel sing dipilih, kuat lan tahan lama, kanthi o-ring kanggo kinerja penyegelan sing luwih apik

Colokan Ventilasi Udara Kuningan bisa nglindhungi operasi peralatan njero kanthi normal lan dawa ing lingkungan sing serius, waterpoof lan tahan bledug, biasane lan dawa ing lingkungan sing serius, ndawakake umur layanan produk.


4.Aplikasi Plug Ventilasi Udara Kuningan


Industri otomotif

Motor
Paket baterei
Sensor
Powertrain
Lampu mobil

Industri Elektronika

Enclosure njaba
Sensor Kualitas Udara
cahya njaba
Telekomunikasi
Elektronik njaba ruangan



5. Kuningan Air Vent Plugs Details


Ukuran Utas: Utas Metrik

Bahan: Kuningan berlapis nikel
Sertifikasi produk: CE
Tingkat Proteksi: IP68
Suhu kerja:

6.Kualifikasi Plug Ventilasi Udara Kuningan

Sertifikat saka




7. Related Porduct


Plug Ventilasi Udara Plastik


Colokan ventilasi udara plastik digawe saka nilon PA66 kualitas dhuwur lan dirancang kanggo aliran udara siji-arah sing ngidini panas lan tekanan metu saka kothak nanging ngalangi kelembapan supaya ora mlebu maneh. Mangkono, colokan ventilasi udara plastik kanthi efektif bisa nyegah pambentukan banyu sing dipadhetke. .


Kelenjar Kabel Breathable


Kelenjar kabel breathable bisa ngaktifake ekualisasi tekanan cepet lan clamp kabel ing wektu sing padha.



Hot Tags: Colokan Ventilasi Udara Kuningan, Produsen, Pemasok, Pabrik, Harga, CE, IP68, China

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.