Kelenjar Kabel Kuningan


Apa itu Brass Cable Gland?


Kelenjar kabel kuningan digawe saka kuningan utawa kuningan dilapisi nikel.

Kuningan minangka paduan sing utamané dumadi saka Tembaga (Cu) lan Seng (Zn) sing ditondoi kanthi kualitas daktilitas lan kelenturan sing dhuwur,

uga resistance apik kanggo karat.


Nikel plating minangka perawatan lumahing sing nambah resistance karat lan kekiatan saka kelenjar kabel kuningan liwat wektu,

malah ing lingkungan angel lan utamané agresif.


Mulane, kelenjar kabel kuningan kuwat saka kelenjar kabel plastik, Nanging, ora kuwat minangka kelenjar kabel stainless steel.

Yueqing Jixiang Connector Co., Ltd minangka produsen kelenjar kabel kuningan China terkemuka kanthi kualitas lan rega sing cukup.



Apa tujuan saka kelenjar kabel kuningan?


Fungsi utama saka kelenjar kabel kuningan kanggo tumindak minangka sealing lan terminating piranti kanggo njamin pangayoman saka peralatan electrical lan enclosures.

Kelenjar kabel kuningan bisa digunakake ing kabeh jinis daya listrik, kontrol, instrumentasi, kabel data lan telekomunikasi,

lan uga bisa digunakake minangka piranti sealing lan mandap.



Apa kisaran clamping kelenjar kabel kuningan?

Range clamping nuduhake sawetara ukuran kabel sing bisa clamped dening kelenjar kabel kuningan ing instalasi bener.
Saben ukuran kelenjar kabel duwe sawetara clamping sudhut. Kayata M20 kelenjar kabel clamping sawetara 6-12mm, kang tegese iku cocog karo kabel mbendel diameteripun saka 6mm kanggo 12mm kabel.

Kepiye cara milih ukuran kelenjar kabel kuningan?

Sadurunge nimbang ukuran kelenjar kabel kuningan, sampeyan kudu ngerti telung utas umum:

Utas metrik, Utas PG lan Utas NPT lan ngerti prabédan.


Utas metrikminangka jinis sing paling umum digunakake, amarga digunakake sacara internasional.
Utas duwe sudut 60 derajat, lan ing kasus kelenjar kabel, biasane duwe jarak 1,5 mm ing antarane benang.



PG threadkanggo Panzer-Gewinde, yaiku jinis benang Jerman.

Utas kasebut nduweni sudut 80 derajat uga ambane luwih cilik tinimbang rong jinis benang liyane.



NPT threadkanggo Utas Pipa Nasional lan minangka jinis Utas Amérika. Utas NPT biasane luwih dawa tinimbang Metrik utawa PG lan lancip ing pungkasan.

Utas kasebut duwe sudut 60 derajat lan duwe taper 1/16 supaya benang kasebut saling kompres nalika dikencengake.


Sawise sampeyan ngenali benang kelenjar kabel kuningan, sampeyan bisa milih ukuran sing bener miturut diameter bundle kabel.


Konektor Jixiang nyedhiyakake kabeh jinis kelenjar kabel, sampeyan bisa nemokake tabel ukuran kelenjar kabel kuningan ing ngisor iki:


Kelenjar Kabel Kuningan Metrik: M12 kanggo M64


PG Kuningan Kabel Kelenjar: PG7 kanggo PG63


Kelenjar Kabel Kuningan NPT: NPT 3/8ââ nganti NPT1 1/4ââ


Menapa malih, Minangka produsen kelenjar kabel kuningan profesional, Jixiang Konektor bisa nyedhiyani layanan selaras yen denah ukuran ora kalebu ukuran dibutuhake.


Carane ngencengi kelenjar kabel kuningan?

Kelenjar kabel kuningan dirakit saka sawetara bagean standar.

kalebu:


- Kacang Kunci
- Mesin cuci (O-ring)
- Badan
- Cakar
- Segel
- Kacang segel

Instalasi sing gampang banget, mung lebokake kabel liwat kelenjar sing dipasang lan kencengake locknut kelenjar nganti kabel diamanake.



Apa jinis umum kelenjar kabel kuningan?


Kelenjar kabel kuningan berlapis nikel standar

Kualitas kelenjar kabel kuningan standar dipercaya, aman lan ramah lingkungan. Sampeyan kerep nemokake ing industri cahya, elektronik lan listrik.




Kelenjar kabel anti banyu benang sing luwih dawa

Dibandhingake karo kelenjar kabel kuningan standar, kelenjar kabel thread kuningan mung lengthens thread, cocok kanggo piring soyo tambah kenthel.




Kelenjar kabel jenis insert karet silikon kuningan

Segel lan mesin cuci kelenjar kabel kuningan standar digawe saka NBR, nanging kelenjar kabel jinis sisipan karet silikon kuninganâ digawe saka karet Silikon.

Karet silikon (SIR) minangka elastomer sing kasusun saka silikon sing ngandhut silikon, karbon, hidrogen, lan oksigen, ing wangun polimer.

Karet silikon nduweni kauntungan ing suhu sing luwih dhuwur lan tahan nyandhang.




Kelenjar kabel fleksibel kuningan


Kelenjar kabel fleksibel kuningan, dikenal minangka kelenjar kabel pegas kuningan, dirancang kanthi pelindung fleksibel spiral lan

bisa nglindhungi saluran entri lan kabel supaya ora mlengkung.

Amarga kelenjar kabel fleksibel kuningan nawakake proteksi maksimal marang kelelahan konduktor sing disebabake kabel flexing,

Iki digunakake kanthi akeh ing pirang-pirang lapangan kayata industri, instrumen, mesin, kimia, area bledosan, lsp.




Kelenjar kabel multi lubang kuningan

Kuningan kelenjar kabel multi bolongan digunakake kanggo 2-8 kabel inti, kanggo mesthekake saben kabel kanggo njaluk jampel anti banyu paling apik, lan ora intertwined.


Ing aplikasi, Kuningan multi bolongan kelenjar kabel minangka solusi ekonomi, ora mung bisa Ngartekno nyuda wektu construction lan ngurangi biaya,

nanging uga nyuda papan sing dikuwasani dening bolongan stopkontak.




Kuningan kelenjar kabel breathable

Kuningan kelenjar kabel breathable iku salah siji kelenjar kabel khusus karo dhuwur meksa lan multi fungsi, wis breathable bolongan insert saka awak kelenjar.


Fungsi kasebut kanggo mesthekake banyu lan bledug ora bisa mlebu ing membran, nanging bisa njamin sirkulasi udara nalika njaga kenceng.




Kuningan Double-dikunci Cable Gland

Kuningan Double-locked Cable Gland dirancang kanthi interlocking, rahang clamping khusus lan segel,

lan sawetara kabel clamping gedhe, lan kekuatan tensile banget kuwat.


Jixiang Konektor iku salah siji saka manufaktur profesional saka macem-macem ukuran kelenjar kabel ing China.
 
Ing 10 taun kepungkur, Jixiang Connector wis nawakake solusi efisien biaya sing nyukupi syarat konektor listrik industri para konsumen.

Lan Jixiang wis entuk sertifikasi High-tech Cilik lan Sedheng Enterprises (UKM) ing Provinsi Zhejiang.




Sertifikasi lengkap

Kelenjar kabel kuningan disetujoni dening ISO9001, CE, TUV, IP68, ROHS, REACH lan paten kanggo model sarana.

Ing ngendi ana kabel, ana kelenjar kabel! Kita pracaya sampeyan bisa nemokake sawetara item cocok minangka dijaluk ing JiXiang Company.




Standing stock lan pangiriman pas wektune

Pelanggan kita wareg karo persediaan lan efisiensi pangiriman sing cukup. Kelenjar kabel bakal dikempalken kanthi bener lan dikirim kanthi aman menyang pelanggan.




Pameran domestik lan manca

Sampeyan bakal nemokake yen kita seneng melu ing kabeh jinis pameran domestik lan internasional.
Tim kuat kita bakal nuduhake menyang pelanggan lan dealer kelenjar kabel paling anyar lan kompetitif.



Kepiye cara hubungi Konektor Jixiang kanggo rincian liyane babagan kelenjar kabel kuningan?

Sampeyan bisa takon layanan online langsung ing sisih tengen situs web, utawa hubungi kita liwat cara ing ngisor iki:


Email: jx5@jxljq.net
Telpon: 86-577-61118058/ 86-18958708338
Fax: 86-577-61118055

View as  
 
  • Siku Kuningan Waterproof Cable Gland digunakake kanggo nglindhungi lan jangkar kabel ing entri chassis, nglindhungi saka banyu.

  • JIXIANG CONNECTOR® Multi bolongan kelenjar kabel kuningan digunakake kanggo 2-8 kabel inti, kanggo nggawe manawa saben kabel kanggo njaluk jampel anti banyu paling apik, lan ora intertwined.Jixiang punika Produsèn profesional ing China, kita bisa nyedhiyani layanan profesional lan rega luwih apik kanggo sampeyan. .

  • JIXIANG CONNECTOR® IP68 Waterproof Cable Gland tegese kelenjar kabel bisa dilindhungi saka komplit, terus larut ing banyu.Mangkono, IP68 Waterproof Cable Gland bisa digunakake ing pirang-pirang lapangan, kayata generasi energi, transit rel, kendaraan energi anyar, sistem stasiun pangisian daya , sistem elektronik daya, sistem industri abot, etc.Simply pesen Jixiang Connector karo syarat lan kita bakal bali menyang ASAP karo penawaran!

  • Minangka pabrik profesional, kita pengin nyedhiyakake JIXIANG CONNECTOR® IP68 Gland sing berkualitas tinggi. Lan kita bakal menehi layanan sawise-sale paling apik lan pangiriman pas wektune.
    Ing Jixiang, kita wiwit miwiti nyetel benchmark paling dhuwur lan luar biasa babagan kualitas produk, inovasi produk lan teknik nilai ing Gland IP68.
    Komitmen lan konsistensi wis mbantu kita tekan tingkat sing kualitas produk bisa gampang cocog karo standar internasional.

  • Sampeyan bisa yakin kanggo tuku JIXIANG CONNECTOR® Gland Kabel Gedhe sing disesuaikan saka kita. We look nerusake kanggo kerjo bareng karo sampeyan, yen sampeyan pengin ngerti liyane, sampeyan bisa takon kita saiki, kita bakal reply kanggo sampeyan ing wektu!
    Jixiang Large Cable Gland bisa digunakake ing akeh fields.Large Cable Gland sing cocok kanggo wacana, komprèsi lan kabel naleni antarane loro cables.Simply pesen kita karo syarat lan kita bakal bali menyang ASAP karo penawaran!

  • Kita minangka pemasok profesional ing macem-macem jinis JIXIANG CONNECTOR® Kelenjar Kedap Air.
    We nyuplai Kelenjar Watertight karo TUV, ROHS, REACH, CE, etc disetujoni.
    Customer First
    Kualitas Dijamin
    Pangiriman ing wektu
    Kepuasan pelanggan tekan 98,90%.
    We are looking for partners lan looking nerusake kanggo cooperationï¼

Tuku produk saka pabrik kita sing diarani Jixiang Connector sing dadi salah sawijining Kelenjar Kabel Kuningan produsen lan supplier ing china. Kelenjar Kabel Kuningan kualitas dhuwur kita populer karo wong sing pengin entuk komoditas murah. Produk kita uga wis lulus audit sertifikasi CE lan IP68. Sampeyan bisa yakin manawa tuku rega murah saka pabrik kita. Welcome kanca lan pelanggan saka ngarep lan luar negeri kanggo ngunjungi pabrik kita lan kerjo bareng karo kita, pangarep-arep kita bisa njaluk pindho-menang.