Warta industri

  • Kelenjar kabel spiral fleksibel digunakake akeh ing aplikasi dinamis, kayata industri robotika, otomatisasi, piranti genggam, aplikasi cahya lan swara, mobil lan energi alternatif. Kanggo ngirit wektu lan ngrampungake proyek kanthi lancar, luwih becik sampeyan priksa manawa iki ngetutake rong perkara dhisik sadurunge tuku kelenjar kabel spiral fleksibel.

    2022-11-14

  • Kelenjar kabel waja dirancang kanggo nggunakake kabel waja (SWA) kabel baja. Konektor Jixiang minangka produsen profesional macem-macem jinis kelenjar kabel lan konektor kabel. Sembarang takon kelenjar kabel waja, sampeyan bisa hubungi kita langsung.

    2022-10-24

  • Robot duwe macem-macem aplikasi ing meh kabeh industri saiki amarga tliti lan kepenak, kayata Pangan

    2022-10-17

  • Kelenjar Kabel Nylon digunakake kanthi wiyar ing industri listrik, komunikasi lan data. Penting banget kanggo milih kelenjar kabel nilon sing tepat kanggo peralatan sampeyan. Jixiang Connector minangka pabrikan profesional kelenjar kabel nilon, ora mung nawakake kelenjar kabel sing berkualitas lan tahan lama, nanging uga nyedhiyakake layanan khusus sing cocog karo saben panggunaan lingkungan. Pitakonan utawa pitakon apa wae, aja ragu-ragu hubungi kita.

    2022-10-10

  • Kelenjar kabel stainless steel umum digawe saka jinis stainless steel 304 utawa stainless steeltype 316, ngerti karakteristik bakal ngidini sampeyan luwih milih glands kabel stainless steel tengen. Konektor Jixiang punika Produsèn kelenjar kabel profesional lan nyedhiyani SS304 lan SS316L kelenjar kabel stainless steel. , kasedhiya ing macem-macem jinis Utas, Utas Metrik, Utas PG, Utas NPT lan Utas G, sawetara clamping saka 3mm nganti 90mm cocok kanggo kabeh ukuran kabel.

    2022-10-05

  • Kelenjar kabel ing bagéyan indispensable saka Nihan. Sampeyan perlu kanggo milih kelenjar kabel cocok kanggo enclosures.Kelenjar kabel plastik lan Metal Cable Glands kanggo IP Enclosures.ATEX kelenjar kabel kanggo enclosures bledosan bukti. Jixiang Konektor Produsèn profesional saka china lan nawakake pilihan saka sudhut kelenjar kabel pas kabutuhan.

    2022-09-06

 12345...8