Kelenjar Kabel Waja

Kelenjar kabel lapis baja dirancang kanggo nggunakake kabel baja lapis baja (SWA), uga dikenal minangka kabel lapis baja kanggo aplikasi industri.

Jixiang Connector kelenjar kabel wojo diprodhuksi kanggo kualitas paling dhuwur ing pihak katelu disetujoni sistem manajemen kualitas selaras karo ISO 9001: 2015 lan Jixiang Konektor nyedhiyani sawetara saka sudhut kelenjar kabel waja lan Kasedhiya ing macem-macem dimensi, wangun thread lan bahan.

Sampeyan bisa nemokake kelenjar kabel waja umum minangka beluh:

Kelenjar kabel BW

Kelenjar kabel BW dilengkapi finishing superfine kanggo tampilan lan kakuwatan linuwih saka kelenjar kabel lan digunakake kanggo aplikasi njero ruangan nalika segel anti banyu ora dibutuhake.

Kelenjar kabel BW cocok kanggo kabel lapis baja, plastik utawa karet kabel tunggal. Dianjurake kanggo nggunakake shroud kanggo proteksi ingress tambahan.



kelenjar kabel CW

Kelenjar kabel CW digunakake kanggo aplikasi ruangan, terminates lan aman kabel armoring lan segel njaba genggeman klambi ketat kabel mangkono mesthekake kekuatan mechanical lan lampahing bumi lan ngendi perlu kanggo nyedhiyani segel IP66 karo klambi ketat njaba kabel.



Apa bedane kelenjar kabel BW lan kelenjar kabel CW?

Loro-lorone kelenjar kabel BW lan CW digunakake kanggo nyedhiyakake clamping kabel lapis baja kanggo njamin kesinambungan listrik lan penylametan mekanik kabel kasebut.

Minangka adoh minangka prabédan saka BW lan CW kabel glandss mrihatinake, iku kanggo ombone gedhe gumantung ing wilayah kang digunakake.

Kelenjar kabel BW digunakake kanggo aplikasi njero ruangan nalika segel anti banyu ora dibutuhake. Kelenjar kabel CW digunakake kanggo aplikasi ruangan lan yen perlu kanggo nyedhiyakake segel IP66 utawa IP67 kanthi sarung njaba.f kab.

Kelenjar kabel kompresi tunggal

Kelenjar kabel komprèsi siji ateges nawakake genggeman utawa komprèsi ing sak panggonan, yaiku armor kabel, nawakake dhukungan tambahan kanggo kabel lapis baja gedhe sing metu lan mlebu panel, ora nglindhungi entri kelembapan lan uap korosif.

Kelenjar kabel kompresi ganda

Kompresi kasebut dumadi ing waja kabel lan uga ing sarung njero ing com pindhokelenjar kabel tekanan. Mulane, kemungkinan kelembapan utawa entri uap diminimalisir amarga rong sealing kasebut.

Kelenjar kabel komprèsi kaping pindho bisa digunakake ing kondisi korosif kanthi fungsi tahan cuaca ing njaba ruangan, bagean kelenjar kabel sing berkualitas tinggi njamin karakteristik kinerja tahan api, tahan suhu dhuwur,resistance bledug, flameproof lan anti banyu pangayoman etc.



Kelenjar kabel kompresi tunggal VS kelenjar kabel kompresi ganda

Kelenjar komprèsi pindho nyedhiyakake dhukungan tambahan kanggo kabel lapis baja abot sing mlebu utawa metu saka panel nalika kelenjar komprèsi siji digunakake kanggo kabel lapis baja sing entheng.

Sampeyan kudu nyatet sing kelenjar kabel komprèsi siji lan kelenjar kabel komprèsi pindho digunakake ing wilayah beda.
Contone, ing sektor lenga lan gas, ing ngendi ana hidrokarbon, kelenjar kabel kompresi ganda dianjurake kanggo digunakake. Iki amarga kasunyatan sing kelenjar kabel komprèsi pindho bakal mesthekake yen ing cilik saka bledosan ora geni bakal bisa uwal.
Ing sisih liya, ing wilayah sing ora ana bebaya geni, aman nggunakake kelenjar kompresi tunggal. Kajaba iku, kelenjar kabel kompresi siji cocog kanggo digunakake ing kondisi iklim rata-rata, sanajan saliyane karo shroud PVC, uga bisa digunakake ing setelan korosif.


Apa maneh? kelenjar kabel waja bisa teka lengkap karo aksesoris kabel, kayata tag bumi lan PVC shroud

Earth Tag kanggo kelenjar kabel waja

Tag bumi digunakake karo kelenjar kabel lapis baja kanggo nyedhiyakake titik bumi / ikatan. Tegese yen ana fault utawa short-circuit rute paling langsung menyang lemah bakal digayuh.

Tag bumi kasedhiya ing macem-macem wujud lan ing kabeh ukuran, uga bisa dilapisi utawa dilapisi miturut Spesifikasi Pelanggan.




PVC Shroud kanggo kelenjar kabel wojo

PVC Shroud bisa menehi pangayoman tambahan lan nambah rating IP saka kelenjar kabel wojo. Lan PVC shroud bisa solusi efektif kanggo cuaca lan pangayoman karat saka kelenjar kabel wojo.

Jixiang Connector PVC Kafan kasedhiya ing ukuran kelenjar waja padha kompatibel kanggo saben ukuran kelenjar kabel waja indurtial. Pucuk panah saka lengen klambi gampang dipotong nganggo piso, nggawe dadi slipped liwat sawetara saka sudhut diameteripun kabel lan mbantu ease saka panginstalan.



Jixiang Connector minangka produsen profesional kelenjar kabel lapis baja, sing digunakake kanthi sukses ing macem-macem industri, kayata kilang minyak, industri panganan, industri kimia, tambang lan tambang lan liya-liyane.

Sembarang pitakonan saka kelenjar kabel waja, please aran gratis kanggo hubungi kita.


View as  
 
 1 
Tuku produk saka pabrik kita sing diarani Jixiang Connector sing dadi salah sawijining Kelenjar Kabel Waja produsen lan supplier ing china. Kelenjar Kabel Waja kualitas dhuwur kita populer karo wong sing pengin entuk komoditas murah. Produk kita uga wis lulus audit sertifikasi CE lan IP68. Sampeyan bisa yakin manawa tuku rega murah saka pabrik kita. Welcome kanca lan pelanggan saka ngarep lan luar negeri kanggo ngunjungi pabrik kita lan kerjo bareng karo kita, pangarep-arep kita bisa njaluk pindho-menang.