Gland Kabel Nylon

Apa kelenjar kabel Nylon?


Gland Kabel Nylonuga dikenal minangka kelenjar kabel plastik utawa grip tali nilon,ditetepake minangka 'piranti entri kabel mekanik' sing digunakake bebarengan karo kabel lan kabel kanggo listrik, instrumentasi.


Apa bagean saka kelenjar kabel nilon?



Gland Kabel Nylondirakit saka sawetara bagean standar.kalebu:


  • Lock Nut
  • Tukang cuci
  • awak
  • Segel
  • Cakar
  • Nut Sealing


Biasane, kacang kunci, awak, cakar lan kacang segel digawe saka Nylon.
Sisa mesin cuci lan segel digawe saka karet NBR utawa EPDM.



Kaluwihan saka kelenjar kabel nilon


  • Digawe saka bahan PA66 jumlahe dhuwur, Asam, alkali lan tahan alkohol, tahan panas, Flame retardant etc Jixiang Konektor bisa ngatur kelenjar kabel nilon UV-reisstan, sing calon gedhe kanggo aplikasi ruangan nggunakake.

  • Kelenjar Kabel Nilon lan digunakake ing lingkungan suhu dhuwur ruangan, -40ºC ~ 100ºC ing negara statis (Resistensi panas instan120ºC), -20ºC ~ 80ºC ing kahanan dinamis (Resistensi panas instan100ºC)

  • IP68 kanggo aplikasi ruangan, tahan uji tahan kelembapan tanpa ngrusak linuwih kontak

  • Wide sawetara Ukuran In-Stok, clamping sawetara 2 mm kanggo 90 mm cocog kanggo kabel pangisi daya ukuran gedhe.

  • Dibandhingake karo kelenjar kabel logam, kelenjar kabel nilon bisa selaras ing werna lan digunakake karo kabel kanggo mbedakake fungsi beda lan nggampangake Manajemen kabel, utamané ing industri telekomunikasi.

Apa jinis kelenjar kabel nilon sing umum?

Kelenjar Kabel Nilon Waterproof

Kelenjar Kabel Nilon Waterproof uga dikenal minangka

Instalasi sing gampang banget, mung lebokake kabel liwat kelenjar sing dipasang lan kencengake locknut kelenjar nganti kabel diamanake.



Multi Hole Nylon Kabel Gland

Multiple bolongan kelenjar kabel nilon uga dikenal minangka Multi-bolongan Cord Grips, punika relief galur multi-bolongan sing bisa nepaki panjaluk paling kualitas lan keamanan.

Digunakake kanggo 2 utawa ndhuwur 2 kabel, kanggo mesthekake saben kabel kanggo njaluk jampel anti banyu paling apik lan ora intertwined.




Spiral Nylon Cable Gland

Kelenjar kabel nilon spiral uga dikenal minangka kelenjar kabel flex-protect, sing menehi proteksi maksimal marang kekeselen konduktor sing disebabake dening kabel flexing. Sirah spiral nyebarake galur ing wilayah sing luwih gedhe, ngindhari karusakan sing bisa nyebabake kabel mlengkung bola-bali.

Nampilake bagean sing fleksibel kanggo nahan kaku saka lentur lan mlengkung sing terus-terusan.



Menapa malih, Explosion-bukti kelenjar kabel nilon, Breathable kelenjar kabel nilon etc.


Carane nginstal kelenjar kabel nilon?

Supaya sampeyan bisa nyambung kanthi bener lan aman, sampeyan kudu maca pandhuan sing mlaku kanthi teliti sadurunge nginstal:

  • Ati-ati kudu ditindakake supaya ora ngrusak benang entri nalika nangani lan nginstal Cable Glands.
  • Aja nginstal kelenjar kabel nalika sirkuit urip. Kajaba iku, sawise stimulasi sirkuit listrik, Kelenjar Kabel ora kena dibongkar utawa dibukak nganti sirkuit wis diuripake kanthi aman.
  • Komponen kelenjar kabel ora bisa diijolake karo produsen Gland Kabel liyane. Komponen saka prodhuk siji pabrikan ora bisa digunakake ing produk liyane, yen mengkono bakal mengaruhi safety instalasi.
  • Dering sealing kelenjar kabel kalebu ing kelenjar kabel nalika dikirim saka pabrik. Ora ana kahanan nalika dering sealing kudu dicopot saka Gland Kabel.
  • Care kudu dijupuk kanggo ngindhari cahya saka Cable Gland sealing rings kanggo rereget, kimia musuhan / zat f.eks. pelarut, lan benda asing liyane.
  • Dianjurake kanggo nganggo sarung tangan nalika nangani lan mungkasi kabel, supaya ora cilaka pribadi.

Sawise sampeyan ngerti ing ndhuwur, sampeyan bisa nginstal kelenjar kabel miturut ing ngisor iki


  1. Ukur ukuran bolongan sing dipasang nganggo caliper vernier
  2. Ukur ukuran kabel
  3. Pilih kelenjar kabel nilon tengen, nimbang ukuran Utas, sawetara kabel lan dawa Utas utawa apa sampeyan kudu ngerti
  4. Pasang kelenjar kabel nilon menyang panel lan copot nut sealing
  5. Pass kabel liwat kelenjar kabel nilon
  6. 6. Tighten nut sealing lan rampung instalasi



Yen ana pitakon liyane, hubungi Jixiang Connector

Aplikasi saka kelenjar kabel nilon


Apik kanggo nggunakake kabel umum, daya listrik, panel kontrol lan industri, telekomunikasi, meter aliran, generator listrik ing jero banyu, peralatan listrik, sistem energi tenaga surya, telekomunikasi


Sampeyan bakal entuk asil kaping pindho kanthi setengah gaweyan yen sampeyan duwe mitra sing apik, Jixiang Connector minangka produsen profesional macem-macem jinis Gland Kabel Nylon.

Gland Kabel Nylonnyerep variasi lan kejut luwih apik tinimbang kelenjar kabel kuningan tradisional. Kasedhiya kanggo cocog kabel diameter 6 mm kanggo 27 mm ing Utas Metrik. JIXIANG CONNECTORâS Nylon Cable Gland bisa nggayuh proteksi kanthi rating IP68 sing tahan bledug, rereget lan wedhi, lan liya-liyane, lan nglindhungi sambungan listrik sing larang regane lan nglindhungi proyek listrik sampeyan kanthi relief ketegangan kelas komersial.

Jixiang Nylon Cable Gland bisa nyedhot warna sing beda-beda kaya sing dikarepake, kaya biru lan abang, tegese sampeyan bisa menehi kode warna kabel kanggo aplikasi data utawa telekomunikasi, mesthine bakal nggawe pangopènan luwih gampang lan luwih efisien.

Welcome kanggo hubungi kita kanggo ngrancang

View as  
 
  • JIXIANG CONNECTOR Waterproof PVC Cable Gland is decomposed intonem parts small: lock nut, washer, body, seal, claw and sealing nut.The cakar lan segel desain banget, bisa nyekel kabel kuwat lan duwe sawetara kabel luwih akeh. Instalasi gampang banget, mung masang kabel liwat kelenjar nglumpuk lan ngencengi locknut kelenjar nganti kabel secured.Welcome kanggo hubungi kita kanggo rincian liyane.

  • Kelenjar kabel nilon spiral uga dikenal minangka kelenjar kabel flex-protect, sing menehi proteksi maksimal marang kekeselen konduktor sing disebabake dening kabel flexing. Sirah spiral nyebarake galur ing wilayah sing luwih gedhe, ngindhari karusakan sing bisa nyebabake bola-bali mlengkung saka kabel.Jixiang Konektor spiral kelenjar kabel nilon bisa digunakake kanthi macem-macem kabel ing njero ruangan lan ing njaba ruangan.Welcome kanggo hubungi kita kanggo rincian liyane!

  • JIXIANG CONNECTOR® Utas metrik kelenjar kabel nilon pirang-pirang bolongan kanggo nutup pirang-pirang kabel liwat kelenjar kabel siji. Ngirit papan kanthi mbatesi jumlah genggaman kabel sing digunakake kanggo mlebu menyang pager, panel utawa kothak gabungan. Jixiang minangka pabrikan profesional saka China, nyedhiyakake kelenjar kabel nilon pirang-pirang bolongan, digunakake kanggo kabel kabel 2-8. Sugeng rawuh langsung hubungi kita!

  • Sampeyan bisa yakin kanggo tuku JIXIANG CONNECTOR® PA66 Nylon Cable Gland khusus saka kita. We look nerusake kanggo kerjo bareng karo sampeyan, yen sampeyan pengin ngerti liyane, sampeyan bisa takon kita saiki, kita bakal reply kanggo sampeyan ing wektu!
    Jixiang Connector minangka pabrikan profesional PA66 Nylon Cable Gland, bisa nyedhiyakake desain khusus, kayata macem-macem jinis benang lan segel khusus. Sugeng rawuh kanggo hubungi kita kanggo rincian liyane.

  • Perlindhungan banyu dhuwur IP68 Nylon Cable Gland IP68 Nylon Cable Gland dianggep cukup pas kanggo nahan bledug, rereget lan wedhi, lan tahan kanggo submersi nganti jerone maksimal 1.5m ing jero banyu nganti telung puluh menit. Konektor Jixiang yaiku pabrikan saka China. , bisa nyedhiyakake macem-macem Gland Kabel Nilon IP68 kanggo M8 - M50, cocok kanggo kabel Φ2.5mm - Φ42 mm.

  • Amarga JIXIANG CONNECTOR® Waterproof Nylon Cable Gland adaptasi lan resistance kanggo macem-macem unsur korosif, nggawe wong pilihan apik kanggo macem-macem industri, kayata aplikasi electrical, mechanical Papan kontrol etc.JIXIANG CONNECTOR punika pabrik saka kelenjar kabel, bisa provid desain khusus, kayata macem-macem jinis benang lan segel khusus, welcome kanggo hubungi kita kanggo ngrancang

Tuku produk saka pabrik kita sing diarani Jixiang Connector sing dadi salah sawijining Gland Kabel Nylon produsen lan supplier ing china. Gland Kabel Nylon kualitas dhuwur kita populer karo wong sing pengin entuk komoditas murah. Produk kita uga wis lulus audit sertifikasi CE lan IP68. Sampeyan bisa yakin manawa tuku rega murah saka pabrik kita. Welcome kanca lan pelanggan saka ngarep lan luar negeri kanggo ngunjungi pabrik kita lan kerjo bareng karo kita, pangarep-arep kita bisa njaluk pindho-menang.