Explosion proof Cable Gland

Yueqing Jixiang konektor Co., Ltd. minangka produsen khusus ing produksi kabeh jinis Explosion proof Cable Gland lan aksesoris kabel liyane. Iki khusus ing produksi konektor kabel luwih saka 10 taun lan misuwur ing omah lan ing luar negeri. Konektor kabel kita akeh digunakake ing elektronik, mesin, alat musik, peralatan listrik lan lapangan industri liyane, lan wis lulus sertifikasi CE, IP68, ROHS, ex, ATEX, TUV lan ISO9000.
Explosion proof Cable Gland dirancang kanggo nglindhungi kabel daya tahan bledosan sing digunakake ing wilayah sing mbebayani. Wis sertifikat IEC ex lan ATEX.

Explosion proof Cable Gland sealing joint nduweni karakteristik instalasi cepet, safety lan linuwih, lan nduweni kinerja protèktif sing apik. Pipa gasket isolasi cocok kanggo clamping lan mbenakake braid kawat baja kabel waja. Bisa digunakake kanggo kelas bahaya 1 lan 2.


Apa kelenjar kabel bledosan?



Kelenjar kabel bledosan-bukti uga disebut kelenjar kabel atex utawa kelenjar kabel exd, punika widely used in hazardous areas with flameproof function, wFitur kayata grounding, insulasi, relief strain, proteksi ingress.


Beda saka kelenjar kabel umum, ebukti xplosioncsagedgtanahs menehi pangayoman saka sparks utawa geni ing lingkungan ngendi gas kobong utawa bledug combustible.

Amarga saka bledosan-bukti kelenjar kabel dirancang karo geni bukti Ex d awak logam kanggo nyegah kontak sembarang saka nyebar metu utawa dibangun karo tambah safety Ex e logam utawa awak plastik kanggo nyegah kontak sembarang saka njedhul nang awak.


View as  
 
  • JIXIANG CONNECTOR® Kelenjar kabel lapis baja tahan karat dirancang kanggo digunakake karo kabel lapis baja (SWA) kabel, uga dikenal minangka kabel lapis baja, kanthi instalasi cepet, safety, linuwih lan karakteristik perlindungan sing apik, ngisolasi tabung gasket sing cocog kanggo clamping. lan mbenakake kabel baja rajutan kabel lapis baja. Bisa digunakake ing Divisi Berbahaya 1

  • JIXIANG CONNECTOR duwe pengalaman ekstensif babagan desain lan manufaktur kelenjar kabel tahan ledakan baja tahan karat, produk kita dirancang kanggo nyukupi kabutuhan klien kanggo nyambungake peralatan listrik sing tahan ledakan.

  • Sampeyan bisa yakin kanggo tuku JIXIANG CONNECTOR® Kuningan Explosion-proof Cable Gland saka kita. We look nerusake kanggo kerjo bareng karo sampeyan, yen sampeyan pengin ngerti liyane, sampeyan bisa takon kita saiki, kita bakal reply kanggo sampeyan ing wektu!
    Kuningan Explosion-bukti kelenjar kabel sing digunakake digunakake ing kothak laut, lenga, gas, lan medium lan sistem transmisi voltase dhuwur liyane. JIXIANG CONNECTOR minangka pemasok profesional kelenjar kabel, aja ragu-ragu ngirim pitakon menyang kita.

 1 
Tuku produk saka pabrik kita sing diarani Jixiang Connector sing dadi salah sawijining Explosion proof Cable Gland produsen lan supplier ing china. Explosion proof Cable Gland kualitas dhuwur kita populer karo wong sing pengin entuk komoditas murah. Produk kita uga wis lulus audit sertifikasi CE lan IP68. Sampeyan bisa yakin manawa tuku rega murah saka pabrik kita. Welcome kanca lan pelanggan saka ngarep lan luar negeri kanggo ngunjungi pabrik kita lan kerjo bareng karo kita, pangarep-arep kita bisa njaluk pindho-menang.