Kelenjar Kabel Stainless Steel Explosion-proof
  • Kelenjar Kabel Stainless Steel Explosion-proofKelenjar Kabel Stainless Steel Explosion-proof
  • Kelenjar Kabel Stainless Steel Explosion-proofKelenjar Kabel Stainless Steel Explosion-proof
  • Kelenjar Kabel Stainless Steel Explosion-proofKelenjar Kabel Stainless Steel Explosion-proof
  • Kelenjar Kabel Stainless Steel Explosion-proofKelenjar Kabel Stainless Steel Explosion-proof

Kelenjar Kabel Stainless Steel Explosion-proof

JIXIANG CONNECTOR duwe pengalaman ekstensif babagan desain lan manufaktur kelenjar kabel tahan ledakan baja tahan karat, produk kita dirancang kanggo nyukupi kabutuhan klien kanggo nyambungake peralatan listrik sing tahan ledakan.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

Yueqing Jixiang Connector Co., Ltd. minangka produsen Gland Kabel tahan ledakan Stainless Steel lan pemasok ing China sing bisa borong Gland Kabel tahan ledakan Stainless Steel. Kita bisa nyedhiyakake layanan profesional lan rega sing luwih apik kanggo sampeyan. Yen sampeyan kasengsem ing produk Stainless Steel Explosion-proof Cable Gland, hubungi kita. We tindakake kualitas liyane njamin sing rega kalbu, darmabakti layanan.


Stainless Steel Kelenjar Kabel tahan bledosan


1. Stainless Steel Explosion-bukti Cable Gland Pambuka


KONEKTOR JIXIANG


2. Stainless Steel Explosion-proof Cable Gland Parameter (Spesifikasi)


Gambar kelenjar kabel tahan ledakan stainless steel

 

EX Standard Gland (JX6)- Metrik, Utas G

Kode Produk

Utas

Diameter njaba kabel (mm)

Dawane benang L1 (mm)

Panjang L (mm)

Outlet A

Garis mlebu B

JX-6-EX-15A

M16*1.5

-

5-8

7-15

15

67

JX-6-EX-15B

M20 * 1.5

G1/2

5-12

8-15

15

67

JX-6-EX-20

M25 * 1.5

G3/4

8-17

11-20

15

71

JX-6-EX-27

M32*1.5

G1

11-22

14-27

17

76

JX-6-EX-33

M40 * 1.5

G1 1/4

14-28

19-33

17

76

JX-6-EX-40

M50 * 1.5

G1 1/2

16-33

22-40

17

94

JX-6-EX-50

M63*1.5

G2

29-43

29-50

17

98

JX-6-EX-63

M75 * 1.5

G2 1/2

38-57

35-63

17

112

JX-6-EX-77A

M85*1.5

G3S

38-72

41-77

18

114

JX-6-EX-77B

M90 * 1.5

G3

38-72

41-77

18

126

JX-6-EX-83

M100 * 1.5

G4S

48-83

55-90

18

126

JX-6-EX-94

M110 * 1.5

G4

 48-94

61-104

18

128


Pilihan liyane: Kustomisasi

 

3.Stainless Steel Explosion-bukti Cable Gland Fitur Lan Aplikasi


Kelenjar kabel tahan ledakan stainless steel kami

 

4.Stainless Steel Explosion-bukti Kabel Gland Details

 

Spesifikasi Thread: Thread Metrik, Thread G

Bahan: Stainless steel

Bahan penyegel: karet silikon, NBR

Perawatan lumahing: nikel plating,

Kabel: Kanthi packing seal

Kelas Proteksi: IP66-10 bar

 

5.Kualifikasi Kelenjar Kabel Stainless Steel Explosion-proof

 

Sertifikat Kelenjar kabel tahan ledakan baja tahan karat:ATEX, EX


6. Ngirim,


Pangiriman saka

 

7.FAQ

 

P: Apa sampeyan perusahaan dagang utawa pabrikan?
A: Kita produsen langsung.


P: Apa sampeyan duwe katalog?

A: Ya, kita duwe. Sampeyan bisa ngundhuh online utawa ngirim Email kanggo kita.


P: Apa sampeyan nyedhiyakake conto? iku gratis utawa ekstra?

A:


P: Apa sampeyan bisa nggawe produk sing disesuaikan lan kemasan sing disesuaikan?

A: Nggih. Kita bisa ngomong rincian sawise nampa panjalukan rinci.


P: Kepiye cara ngirim pesenanku?

A: Barang sampeyan bisa dikirim kanthi Express internasional utawa Air utawa Laut sing dibutuhake.


P: Suwene aku bakal nampa penawaran sampeyan?
A: Kita bakal mangsuli sampeyan sanalika bisa, biasane ngirim kutipan ing 1 ~ 3



Hot Tags: Stainless Steel Explosion-proof Cable Gland, Produsen, Pemasok, Pabrik, Harga, CE, IP68, China

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.