Profil Perusahaan

Yueqing Jixiang Connector Co., Ltd.


Yueqing Jixiang Connector Co., Ltd. didegake ing taun 2011, minangka produsen profesional kelenjar kabel lan aksesoris kabel liyane, sing ana ing BoTong HuiGu, Zona Pembangunan Ekonomi Yueqing, Provinsi Zhejiang. Produk utama kita kalebu kelenjar kabel logam, kelenjar kabel nilon, kelenjar kabel tahan bledosan, colokan ventilasi anti banyu, konektor selang logam, aksesoris kabel, kelenjar kabel tanpa waja utawa tanpa waja, lsp.



Miturut konsep merek "Nggawe nilai kanggo pelanggan", Jixiang Connector ngeyel nyedhiyakake produk sing berkualitas lan lingkungan. Produk kita bisa ditrapake kanggo tenaga energi anyar, lalu lintas, prau, minyak, lampu, otomatisasi mekanik, lsp.

Perusahaan kita duwe bengkel meh 4000 meter persegi, ngenalake pola manufaktur cerdas otomatis kanggo entuk 150% promosi efisiensi. We strictly ngontrol saben link saka pangembangan riset lan desain, Processing jamur, polishing, nyuntikaken ngecor kanggo assembling, njupuk safety, stabilitas lan linuwih produk. Kita uga wis di-push metu garis produk selaras kanggo pasar khusus, nggawe manawa kapasitas inovasi hi-tech produk kita tansah ing rangking ngarep industri kita.


JiXiang Konektor wis entuk sertifikasi High-tech Cilik lan Sedheng Enterprises (UKM) ing Provinsi Zhejiang. Lan produk disetujoni dening ISO9001, CE, TUV, IP68, ROHS, EX, ATEX lan paten kanggo model sarana.



We are looking nerusake kanggo mbangun sambungan listrik sampurna lan sistem pangayoman karo sampeyan! Konektor JiXiang kanthi becik nampani sampeyan ngunjungi pabrik kita!