FAQ

Yueqing Jixiang Konektor Co., Ltd. didegaké ing 2011, iku Produsèn profesional saka kelenjar kabel lan aksesoris kabel liyane, kang dumunung ing BoTong HuiGu, Yueqing Economic Development Zone, Provinsi Zhejiang. Produk utama kita kalebu kelenjar kabel logam, kelenjar kabel nilon, kelenjar kabel bledosan-bukti, colokan ventilasi anti banyu, konektor selang logam, aksesoris kabel, kelenjar kabel waja utawa unarmored, etc.


Ing ngisor iki FAQ saka Yueqing Jixiang Connector Co., Ltd. Yen sampeyan pengin ngerti liyane babagankelenjar kabel lan aksesoris kabel liyane, sampeyan bisa hubungi kita.

 1