CW Cable Gland Kab

Kelenjar kabel CWdigunakake kanggo aplikasi ruangan lan yen perlu kanggo nyedhiyani segel IP66 utawa IP67 karo sarung njaba kabel.

View as  
 
Tuku produk saka pabrik kita sing diarani Jixiang Connector sing dadi salah sawijining CW Cable Gland Kab produsen lan supplier ing china. CW Cable Gland Kab kualitas dhuwur kita populer karo wong sing pengin entuk komoditas murah. Produk kita uga wis lulus audit sertifikasi CE lan IP68. Sampeyan bisa yakin manawa tuku rega murah saka pabrik kita. Welcome kanca lan pelanggan saka ngarep lan luar negeri kanggo ngunjungi pabrik kita lan kerjo bareng karo kita, pangarep-arep kita bisa njaluk pindho-menang.