Screw Cap

Yueqing Jixiang Connector Co., Ltd minangka produsen lan pemasok Screw Cap profesional China, yen sampeyan nggoleki Cap Screw sing paling apik kanthi rega murah, hubungi kita saiki! Produk utama yaiku kelenjar kabel Waterproof, kelenjar kabel logam, kelenjar kabel nilon, kelenjar kabel stainless steel, Kelenjar kabel Explosion-bukti, plug ventilasi anti banyu, konektor selang logam, Screw Cap, aksesoris kabel, kelenjar kabel waja utawa unarmored, etc.

Screw Cap digunakake kanggo nutup bolongan Utas sing ora digunakake utawa bolongan reresik ing omah.

Yueqing Jixiang Connector Co., Ltd wis entuk sertifikasi Usaha Kecil lan Menengah (UKM) berteknologi Tinggi ing Provinsi Zhejiang. Screw Caps disetujoni dening ISO9001, CE, TUV, IP68, ROHS, REACH lan paten kanggo model sarana .Ing ngendi ana kabel, ana kelenjar kabel! kita pracaya sampeyan bisa nemokake sawetara item cocok minangka panjalukan ing JiXiang Company. Ing mangsa ngarep, JiXiang bakal terus ngembangake solusi anyar kanggo ngerteni masalah sing tantangan para pelanggan.
View as  
 
  • Kita duwe pabrik dhewe kanggo tutup sekrup stainless steel ing ngendi kita kerja bareng karo sampeyan saka pangembangan produk liwat produksi akeh lan mbantu sampeyan ngirit wektu lan dhuwit nalika entuk asil sing dikarepake.
    Kita nglayani para pelanggan kanthi profesionalisme lan standar kelas siji, uga sistem rega sing cukup, lan ditampa kanthi apik dening para pelanggan ing omah lan ing luar negeri.
    We look nerusake kanggo kerjo bareng karo sampeyan.

  • Kita duwe pabrik dhewe kanggo tutup Nylon Screw ing ngendi kita kerja bareng karo sampeyan saka pangembangan produk liwat produksi akeh lan mbantu sampeyan ngirit wektu lan dhuwit nalika entuk asil sing dikarepake.
    Kita nglayani para pelanggan kanthi profesionalisme lan standar kelas siji, uga sistem rega sing cukup, lan ditampa kanthi apik dening para pelanggan ing omah lan ing luar negeri.
    We look nerusake kanggo kerjo bareng karo sampeyan.

  • Kita duwe pabrik dhewe kanggo tutup sekrup kuningan JIXIANG CONNECTOR® ing ngendi kita kerja bareng karo sampeyan saka pangembangan produk liwat produksi akeh lan mbantu sampeyan nemokake wektu lan dhuwit nalika entuk asil sing dikarepake.
    Kita nglayani para pelanggan kanthi profesionalisme lan standar kelas siji, uga sistem rega sing cukup, lan ditampa kanthi apik dening para pelanggan ing omah lan ing luar negeri.
    We look nerusake kanggo kerjo bareng karo sampeyan.

 1 
Tuku produk saka pabrik kita sing diarani Jixiang Connector sing dadi salah sawijining Screw Cap produsen lan supplier ing china. Screw Cap kualitas dhuwur kita populer karo wong sing pengin entuk komoditas murah. Produk kita uga wis lulus audit sertifikasi CE lan IP68. Sampeyan bisa yakin manawa tuku rega murah saka pabrik kita. Welcome kanca lan pelanggan saka ngarep lan luar negeri kanggo ngunjungi pabrik kita lan kerjo bareng karo kita, pangarep-arep kita bisa njaluk pindho-menang.