Kuningan Cable Gland MG Series Metric Thread
  • Kuningan Cable Gland MG Series Metric ThreadKuningan Cable Gland MG Series Metric Thread
  • Kuningan Cable Gland MG Series Metric ThreadKuningan Cable Gland MG Series Metric Thread
  • Kuningan Cable Gland MG Series Metric ThreadKuningan Cable Gland MG Series Metric Thread

Kuningan Cable Gland MG Series Metric Thread

We duwe pengalaman sugih lan kekuatan kuwat lan dikenali lan tresna dening pelanggan kanggo JIXIANG CONNECTOR® Kuningan kabel gland MG Series Metric Thread ing saindhenging donya.
We independen gawé lan desain akeh jinis
More designs olèh komunikasi karo kita. Kita duwe R sing kuwat

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

Minangka profesional kualitas dhuwur JIXIANG CONNECTOR


Kuningan Cable Gland MG Series Metric Thread Produsen lan Pemasok saka China


1.

KONEKTOR JIXIANG

Iki digunakake minangka piranti sealing lan mandap kanggo mesthekake yen karakteristik saka pager kang kabel lumebu bisa maintained cekap.

2. Kuningan Cable Gland MG Series Metric Thread Parameter (Spesifikasi)


Kuningan

Kode Produk

Utas AG

Rentang kabel sing ditrapake (mm)

Utas O.D. (mm)

Diameter Lubang Pemasangan (mm)

Dawane benang GL (mm)

Ukuran Spanner (mm)

Std, Pkg (pcs)

JX-M12A-MG

M12×1.5

3-5.3

12

12-12.3

8

17/17

10

JX-M12B-MG

 

4.5-7.8

12

12-12.3

8

17/17

10

JX-M16A-MG

M16×1.5

4-7

16

16-16.3

9

22/22

10

JX-M16B-MG

 

6-10

16

16-16.3

9

22/22

10

JX-M20A-MG

M20×1.5

5-8.8

20

20-20.3

9.5

24/24

10

JX-M20B-MG

 

7-12

20

20-20.3

9.5

24/24

10

JX-M20C-MG

 

9-14

20

20-20.3

9.5

26/26

10

JX-M25-MG

M25×1.5

14-18

25

25-25.4

12

32/32

10

JX-M32A-MG

M32×1.5

16-22

32

32-32.4

12.5

41/41

10

JX-M32B-MG

 

18-25

32

32-32.4

12.5

41/41

10

JX-M40A-MG

M40×1.5

21-25

40

40-40.4

15

50/50

10

JX-M40B-MG

 

24-30

40

40-40.4

15

50/50

5

JX-M50A-MG

M50×1.5

26-32

50

50-50.4

15

60/60

2

JX-M50B-MG

 

31-41

50

50-50.4

15

60/60

2

JX-M63-MG

M63×1.5

44-37

63

63-63.4

15

73/73

2


3. Kuningan Cable Gland MG Series Metric ThreadFeature Lan Aplikasi

Fitur: Cakar lan segel desain sing apik banget, nut sealing duwe swara âklikâ lan mbukak maneh, bisa nyekel kabel kanthi kuat lan duwe jangkauan kabel sing luwih akeh. Tahan kanggo banyu uyah, asam lemah, alkohol, lenga, pelumas lan solvency umum.

Fungsi: Brass cable gland MG Series Metric Thread yaiku produk pendukung kabel, kabel konektor

Pilihan liyane: Kustomisasi ditrima. Welcome kanggo takon nalika pesenan.

4. Kuningan Cable Gland MG Series Metric Thread Details

Utas Sambungan: Metrik
Bahan:
Cap nut: Kuningan karo nikel Disepuh
Clamping Insert: PA66
Ring Sealing: EPDM
Badan Kelenjar: Kuningan kanthi dilapisi nikel
Sertifikat: CE, IP68, ISO9001
Kelas Proteksi: IP68-10 BAR
Suhu Operasi: -40 â kanggo 100 â, (wektu cendhak kanggo 120 â); -20 â kanggo 80 â, (wektu cendhak kanggo 100 â)

5. Kuningan Kabel Gland MG Series Metric Thread Kualifikasi

Sertifikat Kuningan kabel gland MG Series Metric Threadï¼ CE, ROHS, REACH, IP68, ISO9001



6. Ngirim, Ngirim lan Nglayani

Pangiriman saka Kuningan kabel gland MG Series Thread Metrik Biasane 7 dina kerja


7. Related Porduct



Nylon Standard Cable Gland Metric Thread


Nylon Standard Cable Gland Metric Thread tegese pitungan ukuran kelenjar kabel ing mm, ukuran ing millimeters ing tabel ukuran kiro-kiro saka 6mm kanggo 75mm. Utas metrik sing paling umum digunakake ing donya jinis thread meneng umum. Sebutan "M" kanggo metrik nuduhake diameter nominal ing milimeter.



Benang Metrik Kelenjar Kabel Stainless Steel

KONEKTOR JIXIANG


Hot Tags: Kuningan Cable Gland MG Series Metric Thread, Produsen, Pemasok, Pabrik, Harga, CE, IP68, China

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.