Kuningan Cable Gland MG Series PG Thread
  • Kuningan Cable Gland MG Series PG ThreadKuningan Cable Gland MG Series PG Thread
  • Kuningan Cable Gland MG Series PG ThreadKuningan Cable Gland MG Series PG Thread
  • Kuningan Cable Gland MG Series PG ThreadKuningan Cable Gland MG Series PG Thread

Kuningan Cable Gland MG Series PG Thread

We duwe pengalaman sugih lan kekuatan kuwat lan dikenali lan tresna dening pelanggan kanggo JIXIANG CONNECTOR® Kuningan kelenjar kabel MG Series PG Thread kabeh ndonya.
We independen gawé lan desain akeh jinis
More designs olèh komunikasi karo kita. Kita duwe R sing kuwat

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

Minangka Pabrik profesional, kita kaya kanggo nyedhiyani sampeyan JIXIANG CONNECTOR


China Kuningan Cable Gland MG Series PG Thread CE Suppliers


1. Kuningan Cable Gland MG Series PG Thread Pambuka

KONEKTOR JIXIANG

Iki digunakake minangka piranti sealing lan mandap kanggo mesthekake yen karakteristik saka pager kang kabel lumebu bisa maintained cekap.

2. Kuningan Cable Gland MG Series PG Thread Parameter (Spesifikasi)

Kuningan Cable Gland MG Series PG Thread Size Chart

Kode Produk

Utas AG

Jarak kabel (mm)

Utas O.D. (mm)

Diameter Lubang Pemasangan (mm)

Dawane benang GL (mm)

Ukuran Spanner (mm)

Std, Pkg (pcs)

JX-PG7A-MG

PG7

3-5.3

12.5

12.5-12.8

8

17/17

10

JX-PG7B-MG

 

4.5-7.8

12.5

12.5-12.8

8

17/17

10

JX-PG9A-MG

PG9

3-5.8

15.2

15.2-15.5

8

18/17

10

JX-PG9B-MG

 

4.5-7.8

15.2

15.2-15.5

8

18/17

10

JX-PG11A-MG

PG11

4-7

18.6

18.6-18.9

9

22/22

10

JX-PG11B-MG

 

6-10

18.6

18.6-18.9

9

22/22

10

JX-PG13.5A-MG

PG13.5

5-8.8

20.4

20.4-20.7

9.5

24/24

10

JX-PG13.5B-MG

 

7-12

20.4

20.4-20.7

9.5

24/24

10

JX-PG16A-MG

PG16

7-11

22.5

22.5-22.8

9.5

26/26

10

JX-PG16B-MG

 

9-14

22.5

22.5-22.8

9.5

26/26

10

JX-PG21A-MG

PG21

12-16

28.3

28.3-28.7

12

32/32

10

JX-PG21B-MG

 

14-18

28.3

28.3-28.7

12

32/32

10

JX-PG29A-MG

PG29

16-22

37

37-37.4

12.5

41/41

10

JX-PG29B-MG

 

18-25

37

37-37.4

12.5

41/41

10

JX-PG36A-MG

PG36

21-25

47

47-47.4

15

50/50

5

JX-PG36B-MG

 

24-30

47

47-47.4

15

50/50

5


3. Kuningan Cable Gland MG Series PG Thread Fitur Lan Aplikasi

Fitur: Cakar lan segel desain sing apik banget, nut sealing duwe swara âklikâ lan mbukak maneh, bisa nyekel kabel kanthi kuat lan duwe jangkauan kabel sing luwih akeh. Tahan kanggo banyu uyah, asam lemah, alkohol, lenga, pelumas lan solvency umum.

Fungsi: Kuningan kabel gland MG Series PG Thread adalah kabel produk pendukung, kabel konektor

Pilihan liyane: Kustomisasi ditrima. Welcome kanggo takon nalika pesenan.

4. Kuningan Cable Gland MG Series PG Thread Details

Koneksi Thread: PG
Bahan:
Cap nut: Kuningan karo nikel Disepuh
Clamping Insert: PA66
Ring Sealing: EPDM
Badan Kelenjar: Kuningan kanthi dilapisi nikel
Sertifikat: CE, IP68, ISO9001
Kelas Proteksi: IP68-10 BAR
Suhu Operasi: -40 â kanggo 100 â, (wektu cendhak kanggo 120 â); -20 â kanggo 80 â, (wektu cendhak kanggo 100 â)

5. Kuningan Cable Gland MG Series PG Thread Kualifikasi

Sertifikat Kuningan kabel gland MG Series PG Threadï¼ CE, ROHS, REACH, IP68, ISO9001



6. Ngirim, Ngirim lan Nglayani

Pangiriman saka Kuningan kabel gland MG Series PG Thread Biasane 7 dina kerja


7. Related Products Rekomendasi


Nylon Standard Cable Gland PG Thread


Jixiang Connect Nylon kabel kelenjar standar PG Utas




Kelenjar Kabel Stainless Steel PG Benang


 JiXiang Connect Stainless steel cable glands PG Thread has the advantages of smooth and delicate surface, clear stripes, standard thread, smooth and burr-free, etc.


Hot Tags: Brass Cable Gland MG Series PG Thread, Produsen, Pemasok, Pabrik, Harga, CE, IP68, China

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.