Gland Gland Kabel Standar Kuningan Dan Benang NPT
  • Gland Gland Kabel Standar Kuningan Dan Benang NPTGland Gland Kabel Standar Kuningan Dan Benang NPT
  • Gland Gland Kabel Standar Kuningan Dan Benang NPTGland Gland Kabel Standar Kuningan Dan Benang NPT
  • Gland Gland Kabel Standar Kuningan Dan Benang NPTGland Gland Kabel Standar Kuningan Dan Benang NPT
  • Gland Gland Kabel Standar Kuningan Dan Benang NPTGland Gland Kabel Standar Kuningan Dan Benang NPT

Gland Gland Kabel Standar Kuningan Dan Benang NPT

Kami menyediakan JIXIANG CONNECTOR® Kuningan kelenjar kabel standar G lan NPT Thread karo TUV, ROHS, REACH, CE, etc disetujoni.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

Sampeyan bisa yakin tuku JIXIANG CONNECTOR sing disesuaikan


Cina Kuningan Standar Kabel Gland G Dan NPT Thread CE Pabrik


1. Kuningan Standar Kabel Gland G Dan NPT Thread

KONEKTOR JIXIANG
Iki digunakake minangka piranti sealing lan mandap kanggo mesthekake yen karakteristik saka pager kang kabel lumebu bisa maintained cekap.

2. Kuningan Standar Kabel Gland G Dan NPT Thread Parameter (Spesifikasi)

Kelenjar Kabel Kuningan Tahan Air--Tipe Utas Gï¼Tipe Utas NPT

Kode

Utas AG

Kasedhiya sawetara kabel (mm)

Utas O.D. (mm)

Diameter Lubang Pemasangan (mm)

Dawane Utas GL (mm)

Panjang sambungan H (mm)

Ukuran spanduk (mm)

JX-G1/4-NP

G1/4

6.5-3

13.1

19

7

19

14

JX-G3/8-NP

G3/8

8-4

16.6

19

8

19

18

JX-G1/2-NP

G1/2

12-6

20.9

14

8

22

22

JX-G3/4-NP

G3/4

18-13

26.4

14

9

25

30

JX-G1-NP

G1

25-18

33.2

11

11

29

40

JX-G1-1/4-NP

G1-1/4

33-25

41.9

11

13

35

50

JX-G1-1/2-NP

G1-1/2

38-32

47.8

11

14

37

57

JX-G2-NP

G2

44-37

59.6

11

14

38

64

JX-G2-1/2-NP

G2-1/2

52-42

75.1

11

15

38

78

JX-G3-NP

G3

70-65

87.8

11

15

48

98

JX-NPT1/4-NP

NPT1/4

6.5-3

13.6

18

7

19

14

JX-NPT3/8-NP

NPT3/8

8-4

17

18

8

19

18

JX-NPT1/2-NP

NPT 1/2

12-6

21.2

14

8

22

22

JX-NPT3/4-NP

NPT3/4

18-13

26.5

14

9

25

30

JX-NPT1-NP

NPT1

25-18

33.2

11.5

11

29

40

JX-NPT1-1/4-NP

NPT1-1/4

33-25

41.9

11.5

13

35

50

JX-NPT1-1/2-NP

NPT1-1/2

38-32

48

11.5

14

37

57

JX-NPT2-NP

NPT2

44-37

60

11.5

14

38

64

JX-NPT2-1/2-NP

NPT2-1/2

52-42

72.6

8

15

38

78

JX-NPT3-NP

NPT3

70-65

88.6

8

15

45

98


3.

Fitur: Kuningan standar kabel gland G lan NPT Utas minangka produk saka orane katrangan gedhe, kekuatan tensile dhuwur, anti banyu, dustproof, uyah, asam lan resistance alkali, alkohol, lenga lan resistance solvent.

Fungsi: Kuningan standar kabel gland G lan NPT Thread minangka produk dadi set lengkap kabel, kabel konektor bisa dikunci, lan ujung liyane bisa ngakses piranti liwat awak kothak, uga bisa milih akses thread miturut entri lan stopkontak piranti listrik thread internal.

Pilihan liyane: Kustomisasi ditrima. Sugeng rawuh kanggo takon

4. Rincian saka

Spesifikasi Thread:
materi Product: Kuningan standar kabel gland G lan NPT bagean Utas digawe saka kuningan, bagean clamping digawe saka nilon (PA), lan segel lan O-ring digawe saka karet nitrida (NBR).
Sertifikat: CE, ROHS, IP68, ISO9001, TUV
Proteksi Degree: Ing sawetara kabel tartamtu, nggunakake O-ring mbantu ngencengi sirah supaya tekan IP68-10 bar.
Suhu Kerja: : -40ânganti 100 â, wektu cendhak nganti 120â. Dinamis: - 20 â nganti 80 â, wektu cendhak nganti 100 â
Dawane Utas: Utas cendhak sing cocog kanggo bolongan ing papan tipis utawa peralatan kanthi benang njero, dene benang dawa kasedhiya kanggo piring kandel. Ekstensi Utas bisa disesuaikan.

5. Kuningan Standard Cable Gland G dan NPT Thread Kualifikasi

Sertifikat Kuningan standar kabel gland G dan NPT Thread CE, ROHS, REACH, IP68, ISO9001, TUV



6. Ngirim, Ngirim lan Nglayani

Pangiriman saka Kuningan standar kabel gland G lan NPT Thread Biasane 7 dina kerja



Sampel: Sampeyan bisa milih ekspres internasional, kayata DHL, UPS, Fedex, biasane 4-5 dina kerja kanggo pangiriman.
Nyoba utawa pesenan Bulk: Sampeyan bisa milih kanthi udhara utawa segara, kita bisa ngatur kabeh prakara kiriman utawa sampeyan ngatur agen pengiriman utawa forwarder.



7. Produk sing gegandhengan


Kelenjar Kabel Nylon

Kelenjar Kabel Nylon ditetepake minangka 'piranti entri kabel mekanik' sing digunakake bebarengan karo kabel lan kabel kanggo listrik, instrumentasi.


Kelenjar Kabel Stainless Steel

Kelenjar kabel stainless steel minangka piranti sambungan sing asring digunakake ing sistem tenaga. Utamane cocok kanggo produk ruangan, mesin remot kontrol medium lan gedhe, lan sawetara peralatan sing awak utama ana ing sistem kontrol ruangan nanging ora ana ing awak utama.


Hot Tags: Gland Kabel Standar Kuningan G Dan Benang NPT, Produsen, Pemasok, Pabrik, Harga, CE, IP68, China

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.