Kuningan Standard Cable Gland PG Thread
  • Kuningan Standard Cable Gland PG ThreadKuningan Standard Cable Gland PG Thread
  • Kuningan Standard Cable Gland PG ThreadKuningan Standard Cable Gland PG Thread
  • Kuningan Standard Cable Gland PG ThreadKuningan Standard Cable Gland PG Thread
  • Kuningan Standard Cable Gland PG ThreadKuningan Standard Cable Gland PG Thread

Kuningan Standard Cable Gland PG Thread

Kami menyediakan JIXIANG CONNECTOR® Kuningan standar kabel gland PG Thread dengan TUV, ROHS, REACH, CE, dll disetujui.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

Iki ana hubungane karo KONEKTOR JIXIANG


Cina Kuningan Standard Cable Gland PG Thread IP68 Price


1. Kuningan Standard Cable Gland PG Thread Pambuka


KONEKTOR JIXIANG

Iki digunakake minangka piranti sealing lan mandap kanggo mesthekake yen karakteristik saka pager kang kabel lumebu bisa maintained cekap.


2.


Kelenjar kabel logam - seri benang PG

Kode Produk

Spesifikasi Thread AG

kasedhiya

Utas O.D (mm)

Diameter Lubang Pemasangan (mm)

Dawane Utas GL (mm)

Panjang Gabungan H (mm)

Ukuran spanduk (mm)

JX-PG7-NP

PG7

6.5-3

12.5

12.5-12.7

7

19

14

JX-PG9-NP

PG9

8-4

15.2

15.2-15.4

8

20

18

JX-PG11-NP

PG11

10-5

18.6

18.6-18.8

8

21

20

JX-PG13.5-NP

PG13.5

12-6

20.4

20.4-20.6

8

22

22

JX-PG16-NP

PG16

14-10

22.5

22.5-22.7

9

23

24

JX-PG19A-NP

PG19

14-10

25

25-25.2

9

25

24/27

JX-PG19B-NP

PG19

16-8

25

25-25.2

9

25

27

JX-PG21A-NP

PG21

18-13

28.3

28.3-28.5

9

27

30/32

JX-PG21B-NP

PG21

16-9

28.3

28.3-28.5

9

27

30/32

JX-PG25-NP

PG25

22-15

32

32-32.2

10

29

35

JX-PG29-NP

PG29

25-18

37

37-37.2

11

31

40

JX-PG36-NP

PG36

33-25

47

47-47.2

12

37

50

JX-PG42-NP

PG42

38-32

54

54-54.2

13

38

57

JX-PG48-NP

PG48

44-37

59.3

59.3-59.5

14

38

64

JX-PG63NP

PG63

52-42

72

72-72.2

15

42

78


3. Kuningan Standard Cable Gland PG Thread Fitur Lan Aplikasi

Fitur: Kuningan standar kabel gland PG Utas minangka produk saka orane katrangan gedhe, kekuatan tensile dhuwur, anti banyu, dustproof, uyah, asam lan resistance alkali, alkohol, lenga lan solvent resistance.
Fungsi: Kuningan standar kabel gland PG Thread minangka produk dadi set lengkap kabel, kabel konektor bisa dikunci, lan ujung liyane bisa ngakses piranti liwat awak kothak, uga bisa milih akses benang miturut entri lan stopkontak. piranti listrik thread internal.
Pilihan liyane: Kustomisasi ditrima. Sugeng rawuh kanggo takon

4. Kuningan Standard Cable Gland PG Thread Details

Spesifikasi Thread:
materi Product: Kuningan standar kabel gland PG Thread bagean awak digawe saka kuningan, clamping part digawe saka nilon ( PA ), lan asu laut lan O-ring digawe saka karet nitrida ( NBR ).
Sertifikat: CE, ROHS, IP68, ISO9001, TUV
Proteksi Degree: Ing sawetara kabel tartamtu, nggunakake O-ring mbantu ngencengi sirah supaya tekan IP68-10 bar.
Suhu Kerja: : -40ânganti 100 â, wektu cendhak nganti 120â. Dinamis: - 20 â nganti 80 â, wektu cendhak nganti 100 â
Dawane Utas: Utas cendhak sing cocog kanggo bolongan ing papan tipis utawa peralatan kanthi benang njero, dene benang dawa kasedhiya kanggo piring kandel. Ekstensi Utas bisa disesuaikan.

5.Kualifikasi Thread Gland Kabel Kuningan Standar

Sertifikat Kuningan standar kabel gland PG Thread CE, ROHS, REACH, IP68, ISO9001, TUV



6. Ngirim, Ngirim lan Nglayani

Pengiriman Kuningan standar kabel gland PG Thread



7. Produk sing gegandhengan


Kelenjar Kabel Nylon

Kelenjar Kabel Nylon ditetepake minangka 'piranti entri kabel mekanik' sing digunakake bebarengan karo kabel lan kabel kanggo listrik, instrumentasi.


Kelenjar Kabel Stainless Steel

Kelenjar kabel stainless steel minangka piranti sambungan sing asring digunakake ing sistem tenaga. Utamane cocok kanggo produk ruangan, mesin remot kontrol medium lan gedhe, lan sawetara peralatan sing awak utama ana ing sistem kontrol ruangan nanging ora ana ing awak utama.


Hot Tags: Thread Gland Kabel Kuningan Standar, Produsen, Pemasok, Pabrik, Harga, CE, IP68, China

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.